Domáce promi
photo Foto
video Video
18. apr. 2024 o 14:30
krsk, Koktejl

Momenty hrôzy u hviezdy známej šou: Krásna markizáčka skončila v nemocnici!

Prežila momenty plné strachu.

Domáce promi
18. apr. 2024 o 14:30
Momenty hrôzy u hviezdy známej šou: Krásna markizáčka skončila v nemocnici!

Prežila momenty plné strachu.

Hviezda prvej série Love Islandu Gabriela Gášpárová mala šťastie v nešťastí. Kráske malo počas šoférovania prísť z ničoho nič zle a došlo k nehode. O šokujúcom incidente informoval jej partner Petr Havránek. Zverejnil video poničeného auta, ktoré nájdete na začiatku článku, aj fotky Gabriely na nosidlách. Zábery fanúšikov vydesili.

"Jediné šťastie je, že sa kvôli mojej blbosti nestalo nič niekomu inému. Každopádne tu celá tá šialenosť neskončila. Čo sa stalo? Za nehodu som prvý raz v živote mohla ja. To, čo sa mi dialo predtým, bolo úplne šialené a spätne sa vôbec nedivím tomu, že to takto dopadlo," priznala Gabriela na sociálnej sieti.

Účastníčka šou mala upadnúť do stavu, kedy jej bolo na omdletie, preto sa snažila čo najrýchlejšie prejsť križovatkou, aby mohla zastaviť. Nestihla to. Videla zelenú, no vo svojom stave si neuvedomila, že má dať prednosť protiidúcemu autu.

"Ďakujeme veľmi za správy. Nikomu sa nič vážne nestalo. Ja som nebol účastníkom nehody. Prišiel som až potom. Gábi akurát odviezli do nemocnice na vyšetrenie, ale našťastie všetko dobre dopadlo," napísal Petr. Na miesto nehody sa dostal až neskôr, preto poďakoval všetkým, čo sa snažili pomôcť.