07. sep. 2023 o 14:30
mob, Koktejl

Soukupovi po rozchode s Hanychovou praskli nervy: Čo sa mi ešte musí stať?!

placeholder
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup.
Zdroj: Profimedia

Jaromír Soukup prelomil mlčanie až vo svojej šou.

Celebrity
07. sep. 2023 o 14:30
Soukupovi po rozchode s Hanychovou praskli nervy: Čo sa mi ešte musí stať?!

Jaromír Soukup prelomil mlčanie až vo svojej šou.

Len pár mesiacov po pôrode dcérky išiel od seba známy český pár, modelka a dcéra herečky Veroniky Žilkovej Agáta Hanychová (38) a podnikateľ Jaromír Soukup (54).

Trojnásobnej mamičke tak nevyšiel vzťah ani s otcom jej tretieho dieťaťa. Agáta Hanychová je matkou Kryšpína (11), ktorého otcom je hráč amerického futbalu Miroslav Dopita, dcérky Mie (5), ktorú porodila teraz už svojmu exmanželovi Jakubovi Prachařovi. V apríli 2023 priviedla na svet tretie dieťa, dcérku Rozárku práve Jaromírovi Soukupovi. Ani spoločný potomok však dvojicu pokope neudržal.

Zatiaľ, čo Agáta informovala o ich rozchode aspoň prostredníctvom sociálnej siete, po jej bývalom sa zľahla zem a nikto niekoľko dní nevedel, kde sa nachádza. Podľa informácii TN.cz sa neukázal ani v práci.

Soukup prelomil mlčanie až v závere svojej šou VIP svet. „Ak som vám dnes prišiel, že som trochu ztrhaný, tak trochu som. S údivom som sledoval, koľko nenávisti voči mne je. Ako vychádzali zaručené správy od rôznych pisálkov, že tu skrachujeme a ako som bol Agáte neverný so svojou ex. Chcel by som povedať, že už toho začínam mať dosť, príde mi to už cez čiaru,“ cituje slová šéfa TV Barrandov tyden.cz.

„Potom ma kontrolovala policajná jednotka, ktorá ma sledovala, že prevážam drogy. Ja si hovorím, čo ešte príde? Ako ešte môžu človeku ublížiť? Čo by sa ešte malo stať? Zastreliť ma?“ dodal Soukup.