27. nov. 2022 o 19:00
aza, Koktejl

Laru ľudia kritizujú pre jej mega prsia: Tie FOTO vás dostanú!

placeholder
Lara na TikToku pravidelne vtipkuje o problémoch žien s veľkými prsiami a zároveň ponúka svoje rady.
Zdroj: tiktok/bigb00biebible

Z nepríjemných poznámok si ťažkú hlavu nerobí.

Zahraničie
27. nov. 2022 o 19:00
Laru ľudia kritizujú pre jej mega prsia: Tie FOTO vás dostanú!

Z nepríjemných poznámok si ťažkú hlavu nerobí.

Influencerka bojuje s predsudkami spoločnosti zaujímavým spôsobom. Jednoducho to berie s humorom! Lara uverejňuje krátke videá na známej sociálnej sieti TikTok. V nich sa venuje najmä jednej téme, a to sú veľké ženské prsia, konkrétne jej prsia.

Prezradila totiž, že ľudia neustále komentujú jej poprsie. “Mám veľké prsia a ľudia vždy vravia, že ich ukazujem, aby som na seba upútala pozornosť. Nič nikomu neukazujem, proste mám prsia,” vysvetľuje obdarená influencerka.

Pretože sama má väčšie prsia, na sociálnej sieti sa snaží pomáhať ostatným ženám s rovnakým údelom, aký má ona. Na stránke sa podelila aj o to, čo na veľkosť jej hrudníka hovorí spoločnosť. Lara na TikToku pravidelne vtipkuje o problémoch žien s veľkými prsiami a zároveň ponúka svoje rady, píše denník The Sun.

V jednom videu zdieľala nevhodné komentáre, ktoré dostáva od ostatných. „Prečo vždy ukazuješ prsia? Chceš pozornosť?” píše sa vo videu TikTokerky. Vo videu Lara veselo tancuje, aby ukázala, že aj napriek nepríjemným a otravným otázkam je bezstarostná. “Nie, len mám proste prsia,” komentovala Lara vo videu. Populárny krátky klip si rýchlo získal pozornosť ostatných a nazbieral viac ako 1250 lajkov.