16. jún. 2023 o 19:00
lt, Koktejl

Rachel trafila všetky čísla v lotérii, obrovskú výhru aj tak nedostala: Chyba, z ktorej by vás porazilo!

placeholder
Rachel Kennedy ušiel jackpot z frustrujúceho dôvodu.
Zdroj: Instagram/rachelkennedyyx

Študentke o vlások ušiel obrovský jackpot, ktorý by jej zmenil život.

Zaujímavosti
16. jún. 2023 o 19:00
Rachel trafila všetky čísla v lotérii, obrovskú výhru aj tak nedostala: Chyba, z ktorej by vás porazilo!

Študentke o vlások ušiel obrovský jackpot, ktorý by jej zmenil život.

Rachel Kennedy v osudný deň vo februári 2021 vyšli všetky správne čísla, ale nakoniec to nebol príbeh hodný oslavy, informuje The Daily Star. V tom čase ako študentka Brightonskej univerzity trafila všetkých sedem čísel s pravidelnou kombináciou, ale nikdy nevidela ani cent.

Ona a jej priateľ Liam McCrohan nemali dostatok hotovosti na účte, keď malo prísť priame inkaso. Na zaplatenie lístka stačilo 2,50 libry, čo je v prepočte približne 2,90 eur. Pár bol povzbudený spoločnosťou Camelot, ktorá vlastní lotériu od roku 1994, a poslala im správu v znení "veľa šťastia" pre budúce ťahy.

Boli takí nadšení, že Liam priznal, že už začal v duchu míňať peniaze na pekné auto a honosné bývanie. Rachel a Liam stavili svoje čísla - 6, 12, 22, 29, 33, 6 a 11 - päť týždňov po sebe, keď konečne vyhrali. Niekto však musel túto správu odovzdať, a to pripadlo operátorovi z Národnej lotérie, ktorý dvojicu informoval o situácii, do ktorej sa dostali. Na ich lotériovom účte sa už objavila výherná zhoda.

"Zavolala som do izby svojho priateľa Liama a mamu a ani oni tomu nemohli uveriť, takže som si povedala - panebože, musím im zavolať. Zavolala som na číslo v domnení, že som vyhrala 182 miliónov libier (212 728 654,08 eur), a oni mi povedali - áno, máte správne čísla, ale nemali ste na účte prostriedky na zaplatenie tiketu, takže to vlastne neprešlo," povedala sklamaná Rachel pre The Sun.

"Rachel to brala celkom pokojne, ale ja som to už mal tak trochu v hlave. Bol som úplne zlomený, keď sme počuli, ako nám muž v telefóne povedal, že sme si lístok vlastne nekúpili. Už som si predstavoval vysnívaný dom a vysnívané auto, myslím, že som sa nechal trochu uniesť, " dodal Liam. Ak teda každý týždeň tipujete tie isté čísla, nezabudnite si na účte ponechať dostatok hotovosti.