26. júl. 2023 o 07:30
mob, vmr, Koktejl

Kaliňák prezradil detaily zo svadby Kočnerovho advokáta Paru: Aký sme mu dali dar!

placeholder
Robert Kaliňák bol hosťom na svadbe advokáta Mareka Paru.
Zdroj: TASR/Jakub Kotian, instagram/deniska.mendrejova

Obhajca Mariana Kočnera, právnik Marek Para, je v už chomúte.

Domáca politika
26. júl. 2023 o 07:30
Kaliňák prezradil detaily zo svadby Kočnerovho advokáta Paru: Aký sme mu dali dar!

Obhajca Mariana Kočnera, právnik Marek Para, je v už chomúte.

Svojej snúbenici povedal áno cez víkend v luxusnom rezorte Mcely, v Stredočeskom kraji. Ako informuje český denník Blesk, na okázalej veselke sa objavil aj slovenský expremiér Robert Fico spolu so svojou partnerkou Katarínou Szalayovou a aj exminister vnútra Robert Kaliňák.

Denník Blesk politikov na svadbe nafotil, zábery nájdete TU. Okrem Fica a Kaliňáka sa na svadbe ako hostia zúčastnili aj policajný exprezident Tibor Gašpar a nitriansky podnikateľ Norbert Bödör.

Para obhajoval Kočnera v kauze zmeniek, ale aj v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Po vražde mladého páru v roku 2018 došlo na slovenskej politickej scéne k zemetraseniu, čoho dôsledkom bolo odstúpenie ministra vnútra Roberta Kaliňáka, o miesto policajného šéfa prišiel aj Tibor Gašpar a Roberta Fica musel na poste premiéra vymeniť Peter Pellegrini.

Svadobný dar

Pre denník Plus jedeň deň sa k svadbe vyjadril aj exminister vnútra Robert Kaliňák (52), ktorý si podľa vlastný slov Parov veľký deň užil s manželkou, s ktorou veľa času na seba nemajú. „V rámci kampane a ďalších vecí je toho času veľmi málo. Jednoducho, bol to pre nás veľmi príjemný večer,“ povedal.

Para s manželkou Alexandrou dostali od prominentných hostí aj svadobné dary, no väčšina z nich mala zážitkový charakter. „Bungee jumping ani nie, skôr niečo ako napríklad let balónom,” zahmlieval pre Plusku advokát.

Do tejto skupiny sa zaradil aj Kaliňák, no o aký zážitok sa novomanželom postarali nechcel konkretizovať. „Obidvaja sú extrémni workoholici a zážitok znamená trošku relaxu popri bežnom dni,” zakončil.

Svadba musela byť naozaj luxusná a dvojica sa „buchla po vačku“. Svadba pre 50 hostí by aj s ubytovaním stála hrubým odhadom približne 50-tisíc eur. Na veselke sa ukázali aj český spevák Michal David či herec Jakub Kohák a dokonca aj Miss Universe Slovak Republic 2009 Denisa Mendrejová, ktorá zdieľala fotky zo svadby na sociálnej sieti.