14. apr. 2024 o 06:00
jž, Koktejl

Rytmus zvažuje vstup do politiky: Budúci minister kultúry? Raper to povedal na plné ústa

placeholder
Patrik Rytmus Vrbovský prehovoril o kariére v politike.
Zdroj: Profimedia

Má jasne stanovený cieľ.

Domáce promi
14. apr. 2024 o 06:00
Rytmus zvažuje vstup do politiky: Budúci minister kultúry? Raper to povedal na plné ústa

Má jasne stanovený cieľ.

Kauza s voľbami rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (47) bola v posledných dňoch témou číslo jeden. Tesne pred začiatkom moratória spevák na sociálnych sieťach zdieľal, že podporuje Petra Pellegriniho (48). Spravodajský web sa pár dní po voľbách rozhodol Rytmusa konfrontovať s niekoľkými otázkami, ktoré ho poriadne rozhnevali a zdieľal ich na sociálnych sieťach. "Cítim to tak, že ak to v tejto spoločnosti pôjde ďalej, tak pôjdem do politiky," napísal k príspevku.

Jeho sledovateľov táto informácia veľmi zaujala a keď dal raper možnosť pýtať sa ho otázky, hneď to niekoľko z nich využilo. "Ten minister kultúry bol len humor? Či reálne úvahy v rámci vzdialenejšej budúcnosti?" spytoval sa jeden z užívateľov. "Ja som zvyknutý, že sa ľudia smejú z mojich snov, ale áno, sú to reálne úvahy, pretože v kultúre / šoubiznise som dosiahol všetko. Dlžím tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť starať sa o našu kultúru, ako minister," odpovedal jednoznačne Patrik a doplnil hashtag "Rytmus budúci minister kultúry".

Ďalšieho sledovateľa zaujímalo, či by si vedel predstaviť, že by sa naozaj začal venovať politike. "To nie, že vedel, tak to bude. Ja som v kultúre, v praxi 30 rokov. Myslím si, že mám za sebou hmatateľné výsledky v tejto oblasti, mám načítaných Slovákov, našu kultúru a presne viem, čo je potrebné. V našej kultúre som dosiahol všetko, čo sa dá dať a toto mi príde prirodzený posun, ako splatiť dlh našej krajine, za to, čo mi umožnila. Kto tomu má viac rozumieť, ak nie človek, čo tú kultúru vytvára," vysvetlil svoje budúce plány.

Rytmus však ešte pred nejakou dobou hovoril o hereckej kariére. Objavil sa vo filmoch Vojna policajtov, Invalid alebo Smrtonosná pasca: Opäť v akcii. "Prečo si uprednostnil kariéru politiky pred filmom, ktorý si predtým ospevoval?" zaujímalo ďalšieho sledovateľa. "V politike sa vidím najskôr o osem rokov. Takže nič sa nemení," dodal Patrik.