05. máj. 2023 o 05:00
krsk, mob, Koktejl

Beáta († 37) odprevadila deti do školy a viac ich nevidela: Tragédia pár metrov od domu!

placeholder
Na Považí došlo k tragédii.
Zdroj: facebook/KRPZTN

Z rodinnej tragédie je zronená celá Považská Teplá.

Domáce správy
05. máj. 2023 o 05:00
Beáta († 37) odprevadila deti do školy a viac ich nevidela: Tragédia pár metrov od domu!

Z rodinnej tragédie je zronená celá Považská Teplá.

Dopravní policajti z Považskej Bystrice boli v stredu ráno vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na miestnej komunikácii v Považskej Teplej. Podľa doterajších zistení, 34-ročný vodič smetiarskeho auta z doposiaľ nezistených príčin pri cúvaní zachytil 37-ročnú ženu, informuje na sociálnych sieťach polícia.

Zranenia, ktoré žena utrpela boli podľa mužov zákona nezlúčiteľné so životom. Policajti podrobili vodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania. Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Okolnosti, príčina ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania, píše polícia.

Zosnulou ženou je matka troch detí Beáta, ktorá žila v rodinnom domčeku s manželom, dcérou (13) a synmi (10, 8). „Svokrovci im zomreli, oni si prerobili domček. Vôbec nevieme, čo sa mohlo stať. Smetiari sem vždy zvykli cúvať, lebo sme slepá ulica. Ona stála asi 50 metrov od svojho domu. Pravdepodobne deti odprevadila na autobus do školy a stalo sa to, keď sa vracala domov,“ povedala suseda pre denník Plus jeden deň.

Z rodinnej tragédie je zronená celá Považská Teplá a všetci z okolie nedokážu zadržať slzy. Nikto nechce špekulovať, čo sa tam mohlo stať, no viacerí sa zhodujú, že ulica je nebezpečná a bolo len otázkou času, kedy sa niečo stane.