27. apr. 2024 o 18:00
mob, Koktejl

Haberova partnerka Daniela Peštová: Najťažšie chvíle v živote! Zaspávala som s plačom...

placeholder
Modelka Daniela Peštová a spevák Paľo Habera.
Zdroj: Instagram/daniela_pestova

Zvládla to vďaka rodine a priateľom.

Zahraničné promi
27. apr. 2024 o 18:00
Haberova partnerka Daniela Peštová: Najťažšie chvíle v živote! Zaspávala som s plačom...

Zvládla to vďaka rodine a priateľom.

Fanúšikovia už roky obdivujú vzťah Daniely Peštovej (53) a slovenského speváka Paľa Haberu (62). Obaja majú úspešnú kariéru a založili aj spoločnú rodinu. V roku 2002 sa im narodila dcéra Ella Joy Anna a v roku 2009 syn Paul Henry. Dvojica však nikdy pred oltár nepredstúpila a v tejto téme sa s partnerom zhodli.

„Už raz som bola vydatá a Paľo bol tiež ženatý. Až po prvej svadbe som zistila, že mi koncept manželstva úplne nevyhovuje. Vždy som síce chcela byť vydatá, bola som naučená správať sa podľa určitého vzorca. Po rokoch som zistila, že mi tento formát nevyhovuje,“ prezradila topmodelka pre časopis Story.

Peštová má z predchádzajúceho manželstva (1995 - 1998) s talianskym podnikateľom Tommasom Butim syna Yannicka Faustoa (28), na ktorého po rozvode ostala sama. „Vydala som sa, keď som mala 23 rokov, a o dva roky neskôr sa mi narodil prvý syn. Nikdy mi nenapadlo, že moje manželstvo nevydrží a že zostanem s dieťaťom sama. Boli to najťažšie chvíle, keď som zaspávala s plačom a cez deň som nasadzovala hrdinský úsmev,“ priznala v príspevku na Instagrame.

„V duchu hesla: ‚Čo ťa nezabije, to ťa posilní‘ som prežila. Vďaka mojej rodine a niekoľkým priateľom. A naše puto so synom je vďaka tomu o to silnejšie. Ak niekto z vás prežíva niečo podobné, nezúfajte a nebojte sa požiadať svojich blízkych o pomoc. Nie je to prejav slabosti, práve naopak. A nestrácajte vieru, verte, že bude lepšie,“ zakončila topmodelka.