15. dec. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

Svarinská v objatí známeho Slováka... vo svoj veľký deň sa nedostavila: Silný odkaz herečky!

placeholder
Kristína sa pridala ku kolegom v Thajsku.
Zdroj: Instagram/kristina.svarinska

Nemohla sa zúčastniť osobne.

Domáce promi
15. dec. 2023 o 09:30
Svarinská v objatí známeho Slováka... vo svoj veľký deň sa nedostavila: Silný odkaz herečky!

Nemohla sa zúčastniť osobne.

Herečke Kristíne Svarinskej (34) ide karta. V roku 2023 sme ju mohli vidieť v seriáloch Dunaj, k vašim službám, Osada, Revír či Volha. Sťažovať sa nemôže ani na nedostatok filmových ponúk. Do českých kín v týchto dňoch zamierila romantická komédia Lítá v tom. Kristína sa však na premiére zúčastniť nemohla.

Pred pár dňami si zbalila kufre a odletela do Thajska za ďalšími pracovnými povinnosťami. Po niekoľkoročnej pauze sa natáča pokračovanie úspešného filmu Lóve. Veľká časť dvojky sa bude odohrávať práve v exotickej krajine, kde chýbala už len obľúbená herečka. Azda najviac sa tešila na hereckého kolegu Michala Nemtudu, s ktorým stvárňujú hlavné úlohy. Svarinská s ním pridala už niekoľko fotiek, ktoré nájdete v galérii.

Kristína by sa určite najradšej rozdvojila, aby stíhala natáčanie aj premiéru. To však nie je možné a tak kolegom aspoň poslala milý odkaz cez Instagram. "Dnes máme s týmto mojim Kryštofom Hádkom premiéru filmu Lítá v tom v Prahe! Ja tam síce nebudem fyzicky, ale posielam lásku všetkým! A kamoši v Čechách, od zajtra sme v kinách," napísala herečka.

Slováci si ešte musia počkať

Kryštof Hádek a Kristína Svarinská sa v novej komédii Lieta v tom zapletú do jednej „nevinnej“ lži, ktorá následne spustí lavínu problémov. Hlavný hrdina presvedčí svoju tehotnú susedu a bývalú striptérku, aby pred jeho matkou jednorazovo zahrala jehopriateľku a budúcu manželku. Situácia sa však zvrtne a to, že tvoria zamilovaný pár, budú napokon obidvaja musieť predstierať oveľa dlhšie.

„Lieta v tom je komédia o jednej milosrdnej lži, ktorá spustí reťaz udalostí a rozvinie veľmi zaujímavý príbeh. Je aj o tom, že život je nepredvídateľný, prináša nečakané situácie a zážitky a môže sa v jednej sekunde úplne zmeniť,“ hovorí o filme Kristína Svarinská.

Romantickú komédiu Lieta v tom natočil slovenský režisér Tomáš Dianiška, ktorý patrí medzi hviezdy súčasného divadla. Väčšina jeho divadelných hier je nielen beznádejne vypredaná, ale aj plná humoru, situačných gagov a hlášok. V ďalších úlohách sa predstavia Taťjana Medvecká, Anna Polívková, Miroslav Noga, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Marek Geišberg alebo Veronika Žilková. Film príde do našich kín vo vianočnom období – 21. decembra 2023.