21. nov. 2022 o 06:00
vmr, Koktejl

Ozvala sa ďalšia Kollárova mamička: Mirka z Levíc zverejnila fotky, ktoré hovoria za všetko!

placeholder
Mirka Jakubisová porodila Borisovi Kollárovi synčeka.
Zdroj: Facebook/Mirka Jakubisová, TASR

Nemohla už zostať ticho!

Celebrity
21. nov. 2022 o 06:00
Ozvala sa ďalšia Kollárova mamička: Mirka z Levíc zverejnila fotky, ktoré hovoria za všetko!

Nemohla už zostať ticho!

Po verejnej kritike, ktorú na predsedu parlamentu a šéfa strany Sme rodina spustila matka jeho dvoch synov Barbora Richterová, sa spustila lavína. Borisa Kollára totiž verejne začala obraňovať ďalšia matka jeho syna, speváčka Barbora Balúchová, či jeho dcéra Alexandra Horňáková, ktorá Richterovej venovala poriadne drsné slová.

Teraz prišla na rad ďalšia mamička. Vnadná čiernovláska z Levíc, ktorá porodila Borisovi Kollárovi v roku 2020 11. dieťa, synčeka Markusa.

"Nie som zástancom prepierania súkromných vzťahov na verejnosti. Avšak situácia a vyjadrenia na adresu otca môjho syna, že sa nestará o deti a nezaujíma, mi nedovolí nereagovať...S otcom môjho syna máme dobrý kamarátsky vzťah, rovnaký aj s otcom mojich dcér...nič viac, nič menej...Sme v prvom rade rodičia a naše deti milujeme to je na prvom mieste," vysvetlila na úvod Mirka v statuse na svojom facebookovom profile.

"Mnohí sa ma teraz pýtate, ako to je u nás...či sa Markusov otec stará, zaujíma o syna, aký majú vzťah, či ho navštevuje...Naposledy bol za synom túto sobotu...Svojho syna má rád, zaujíma sa a stará sa, rovnako ako aj o všetky svoje deti, bez rozdielu!... Áno je to neštandardná situácia, nie je s malým tak často, ako by sme si želali, ale keď spolu sú, venuje sa mu, objíma ho, ľúbi ho," popísala Mirka špeciálny vzťah, ktorý je medzi Kollárom a jeho synčekom.

Mirka si je vedomá, že ona a jej synček nie sú jedinými členmi multioteckovej rodiny a svoju pozíciu si plne uvedomuje. "Treba si uvedomiť, že má aj ďalšie deti, ktoré ho tiež potrebujú. Tiež je štátnik, druhý najvyšší ústavný činiteľ v tomto štáte, čo si vyžaduje často celého človeka. A v neposlednom rade je aj obyčajný človek, ktorý má právo na súkromie, relax, oddych. A tiež právo rozhodnúť sa, s kým a kde bude tieto chvíle tráviť. Je to len a len jeho vec, rešpektujme to....A keď práve nemá na môjho syna čas, prípadne sa rozhodne ho stráviť inak, neznamená to, že už nebude alebo nechce byť súčasťou života svojho syna!...," povedala otvorene.

"Tiež odmietam komentáre a názory typu "načo si spravil toľko detí, keď s nimi nie je stále, je to nezodpovedné"...k tomuto len toľko...vyše 50% detí vyrastá v neúplných rodinách, nie každému vyjde vzťah, nie každý chce žiť vo vzťahu a ďalší, ktorých otcovia žijú, pracujú v zahraničí, tiež vidia deti párkrát do roka....spýtajte sa tých detí a ľudí, ktorí vyrastali v neúplnej rodine, či by si radšej volili tu nebyť??!!! Čo vám odpovedia??......," pýta sa zvodná čiernovláska.

"Často hovorím môjmu synovi, že jeho otec ho má rád a hlavne, že mu dal to najvzácnejšie, čo mu dať mohol...jeho život...to, že sa majú radi, si často aj povedia navzájom...a to je najviac," uzavrela Mirka, ktorá k statusu pridala aj veľavravné zábery Borisa Kollára so synčekom Markusom z poslednej návštevy. Fotky nájdete v našej galérii.