19. nov. 2022 o 06:00
žani, Koktejl

Mamička Richterová naložila Borisovi Kollárovi, Balúchová reaguje: Teraz budem hovoriť ja!

placeholder
Mamičky majú na Kollára odlišný názor.
Zdroj: Facebook/Barbora Richterová, TASR, Instagram/ barborabaluchovaofficial

Jedna z partneriek multiotecka sa rozhodla prepierať špinavé prádlo na verejnosti.

Domáce promi
19. nov. 2022 o 06:00
Mamička Richterová naložila Borisovi Kollárovi, Balúchová reaguje: Teraz budem hovoriť ja!

Jedna z partneriek multiotecka sa rozhodla prepierať špinavé prádlo na verejnosti.

Barbora Richterová (33) má s Borisom Kollárom (56) dvoch synov. Artura (11) a Aarona, ktorý sa narodil len tento rok v júli. Podľa slov sklamanej ženy sa predseda parlamentu deťom vôbec nevenuje.

Situáciu, v ktorej sa slobodná mamička ocitla, opísala na Facebooku. "Náš tatino sa pred pár mesiacmi rozhodol, že už nechce byť súčasťou nášho života. Aaronko bude mať za chvíľu 5 mesiacov a tatina má zatiaľ iba na papieri, nenašiel si čas na osobné stretnutie, ale našťastie jemu je to jedno. Najťažšie to znáša Arturko. Je smutný. Bol zvyknutý na čas s otcom, ale, žiaľ taký je život a musíme to zvládnuť," napísala bez okolkov Richterová.

Vyhlásenie nenechalo chladnú ďalšiu z Kollárových mamičiek. Speváčku Barboru Balúchovú (34) veľmi mrzí, že sa súkromné veci prepierajú cez sociálne siete. Tvrdí, že je do toho nepriamo vtiahnutá aj so svojim synom. "S Borisom Kollárom sa poznám od cca mojich 18-19 rokov, zostali sme kamaráti. Máme spolu krásneho syna, ktorého Boris nadovšetko miluje tak, ako miluje všetky svoje deti," napísala na Instagrame.

Barbora sa jednoznačne postavila na stranu politika a podnikateľa. "Je pravda, že odkedy Boris zastupuje vysokú funkciu má menej času, ale o to viac lásky sa snaží dávať svojim deťom a najbližším," obhajovala predsedu parlamentu. Je podľa nej pochopiteľné, že pri jeho pracovnom vyťažení má minimum voľného času.

"Ale to neznamená, že sa o nás nestará. Vždy je tu pre nášho syna aj pre mňa kedykoľvek potrebujem pomôcť. Kedykoľvek si s ním chce Alexander zatelefonovať, alebo sa vidieť cez videohovor. Umožnil pre svoje deti naozaj skvelý život (škôlky, školy, bývanie, auto) preto nerozumiem, prečo takto zavádzajúce vyjadrenie bolo potrebné uverejňovať na sociálnych sieťach," skritizovala verejne Richterovú.