16. apr. 2024 o 09:30
mob, TASR, Koktejl

Posledná FOTO speváka z Maxim Turbulenc: Daniel († 53) odpadol v podniku, dramatický boj o život!

placeholder
Vo veku 53 rokov zomrel spevák skupiny Maxim Turbulence Daniel Vali.
Zdroj: Profimedia

Nič nenasvedčovalo tomu, že bude zrazu preč.

Zahraničné promi
16. apr. 2024 o 09:30
Posledná FOTO speváka z Maxim Turbulenc: Daniel († 53) odpadol v podniku, dramatický boj o život!

Nič nenasvedčovalo tomu, že bude zrazu preč.

V sobotu zostali fanúšikovia v Česku a na Slovensku v šoku. Kapela Maxim Turbulenc na svojej sociálnej sieti oznámila, že vo veku 53 rokov zomrel ich spevák Daniel Vali. Príčinou bol pravdepodobne infarkt, informuje TASR s odvolaním sa sobotňajšie oznámenie kapely na sociálnej sieti a webový portál televízie CNN Prima News. Tento rok by so svojou kapelou oslávil 30 rokov na scéne.

„Ešte včera sme spolu hovorili, bol úplne v pohode, plný elánu. Je to strašné. Vôbec nemôžem uveriť tomu, čo sa stalo. Dan bude veľmi chýbať. Bol to úžasný chalan, super človek. Rád rozdával radosť, vedel skvele baviť ostatných,“ uviedol pre CNN Prima News ďalší člen kapely Tomáš Báča.

Vali podľa správ médií zomrel nečakane počas večere s priateľmi, keď sa náhle zosunul na zem. Na miesto dorazila lekárska záchranná služba, ktorá sa ho takmer hodinu pokúšala oživiť. Podľa Blesku sa Vali bavil v obľúbenom podniku v pražských Klánoviciach, kde vznikli aj posledné fotky pred neočakávaným odchodom. Môžete si ich pozrieť v galérii!

„Dan popíjal, tancoval, zabával sa... Potom zrazu spadlo k zemi a... Zomrel!“ povedala českému denníku jedna z pravidelných zákazníčok, ktorú doplnila ďalšia svedkyňa: „Mal veľmi dobrú náladu, nevyzeralo to, že bude zrazu preč,“ zakončila.

Skupinu Maxim Turbulence založili v roku 1994 Vali, Pavel Vohnout a Petr Panocha v pražskej mestskej časti Klánovice. Pravdepodobne najznámejšou piesňou je „Jede, jede mašinka“ z roku 2000, píše spravodajský server Novinky.cz.