Zahraničie
photo Foto
video Video
12. jún. 2023 o 20:00
NK, Koktejl

Nechutnosti v hoteloch, o ktorých netušíte! Manažérka varuje: Tieto veci tam nepoužívajte

placeholder
Manažérka pravidelne radí fanúšikom o tom, čomu sa majú v hoteloch vyhýbať.
Zdroj: tiktok.com/@melly_creations

Bývalá hotelová manažérka odhalila, prečo by ste nikdy nemali používať toaletné potreby na izbe.

Zahraničie
12. jún. 2023 o 20:00
Nechutnosti v hoteloch, o ktorých netušíte! Manažérka varuje: Tieto veci tam nepoužívajte

Bývalá hotelová manažérka odhalila, prečo by ste nikdy nemali používať toaletné potreby na izbe.

Melissa Hanks sa vo virálnom videu na TikToku podelila o dve veci, ktoré by počas pobytu v hoteli nikdy nepoužila, napísal Daily Mail. Video bolo zverejnené ako odpoveď na komentár, že by ľudia nikdy nemali používať kávovar, ktorí majú v hotelovej izbe.

"Ako bývalá manažérka hotela a vášnivá kávičkárka, kávovar v hotelovej izbe nikdy nepoužívam," povedala Hanksová.

Pri následných záberoch kávovaru uviedla, že filter v nich sa nikdy nečistí, napriek tomu, že v nich ľudia varia nielen vodu. Ukázala aj dve opakovateľne použiteľné toaletné pumpičky, pri ktorých tiež varovala pred používaním. Tvrdí, že v nádobách na šampón a kondicionér videla rôzne telesné tekutiny. Odporúča nikdy ich nepoužívať, pokiaľ nie sú zamknuté.

"Videla som v nich Nair (krém na odstraňovanie ochlpenia) a bohviečo ešte," povedala. Video si získalo viac ako 1,7 milióna pozretí a tisíce komentárov od vystrašených hotelových hostí.

"Práve včera som jeden z takýchto šampónov použila a teraz som vydesená," znel jeden z komentárov.

"Prečo sa mi toto zobrazilo, práve keď som ubytovaný v hoteli?" ozval sa druhý. O svoje príbehy sa v komentároch podelili aj ďalší zamestnanci hotela. "Pracoval som v rezorte a videl som, ako upratovačka utiera toaletu a potom tú istú handru používa na utieranie kanvice na kávu," uviedol jeden z nich.

"Ako bývalá vedúca upratovania by som tiež NIKDY nepoužívala sklenené poháre v izbách," poznamenala ďalšia. "Po tom, čo som bola upratovačkou v hoteli, už nikdy nechcem v žiadnom hoteli bývať," uviedla tretia.

Hanksová na TikToku zdieľala sériu videí, v ktorých radí svojim 68 000 sledovateľom, čomu sa vyvarovať pri pobyte v hoteli. Delí sa o tipy, ako požiadať o nové toaletné potreby, až po to, ako vyzliecť posteľnú bielizeň.