30. mar. 2024 o 08:00
krsk, Koktejl

Sexi Dolli z Ruže to ženíchovi Radkovi nedarovala: Vyčistila mi žalúdok!

placeholder
Dolli sa obrátila na Radka s výčitkou.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Nenechala to len tak.

Domáce promi
30. mar. 2024 o 08:00
Sexi Dolli z Ruže to ženíchovi Radkovi nedarovala: Vyčistila mi žalúdok!

Nenechala to len tak.

Najromantickejšia šou Ruža pre nevestu je späť na televíznych obrazovkách s novou sériou! O srdce ženícha Radka (34) pôvodne bojovalo na Srí Lanke 18 dievčat. Jedna z nich bola tajná špiónka, ktorá mu mala pomôcť odhaliť city a zámery ostatných.

Okruh žien sa teraz neustále zužuje. Počas prvých dvoch epizód vypadli 4 súťažiace, ak máme počítať aj tajnú pomocníčku. V tretej časti zostali už len Dolli, Pocahontas, Stanka, Frederika, Ivana, Lucy, Julie, Alžbeta, Jennifer, Nikoleta, Anet, Nicole, Verona a Lara.

Diváci mohli 22. marca vidieť rande na lodi, na ktoré si Radko zobral sexi Dolli, Stanku a Jennifer. Dievčatá sa po čase strávenom na lodi museli popasovať s krabom, rybami a krevetami, ktoré mali vyčistiť a pripraviť na večeru. Svojich úloh sa zhostili k spokojnosti a nasledovala romantická večera vo štvorici. Tam sa však odohrala dráma.

Dolli (28) si počas spoločného dňa všimla, že Radko venuje veľa pozornosti Stanke a rozhodla sa zakročiť. "Ja nie som proti nej, ale my si to všímame obidve. Samozrejme, že stále sú tam nejaké poznámky na Stanku, ja chápem, ale my sme išli tri na rande, mal by si sa všetkým venovať rovnako, ale ja mám úplne až taký pocit, že ja sa snažím naviazať kontakt, ale nemám ho. Nemám tú odozvu," vyhŕkla.

"Dolli vlastne dneska vyčistila žalúdok aj tomu tuniakovi, a potom hneď následne vyčistila žalúdok aj mne," poznamenal Radko v prestrihu. "Uznávam, prijímam váš názor. Osobne si myslím, že som ten čas celkom rozdelil, ako mi to prišlo vhodné v tej situácii," povedal na obranu Radko s tým, že je rád za upozornenie.

Úprimnosť nakoniec blondínku nestála miesto v šou, práve naopak. Zabezpečila jej postup do ďalšieho kola! Po večeri prišlo prekvapenie, keď sa Radko vrátil s ružou, ktorú daroval práve Dolli.