06. jún. 2023 o 07:46
krsk, Koktejl

Šok po finále Ruže pre nevestu: Tomáš a Petrana už netvoria pár?!

placeholder
Tomáš si v šou vybral Petranu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Romantická markizácka šou skončila veľkým finále len minulý týždeň.

Celebrity
06. jún. 2023 o 07:46
Šok po finále Ruže pre nevestu: Tomáš a Petrana už netvoria pár?!

Romantická markizácka šou skončila veľkým finále len minulý týždeň.

Po tom, čo si podnikateľ a influencer Tomáš Tarr (29) vybral spomedzi 18 dievčat mladú študentku Petranu (21), všetko vyzeralo, že majú našliapnuté na dokonalý a harmonický vzťah. Ako však informuje Markíza, dvojica si dala zbohom.

Charizmatický Tomáš pred mesiacmi nesmel chýbať na úvodnom večeri tanečnej súťaže Let's Dance, za ktorou stojí TV Markíza. Pred finále šou ho vyspovedal aj Koktejl.sk, ktorý sa spýtal, či je momentálne zadaný. "Som veľmi rád, že som do toho išiel, veľmi dlho som váhal, či prijať tú ponuku a nakoniec som sa rozhodol do toho ísť a neľutujem," povedal s tajnostkárskym úsmevom. Nikto na Slovensku vtedy ešte netušil, že práve ten úsmev mu na perách vyčarovalo pomyslenie na vzťah s Petranou. Behom posledného mesiaca sa ale malo všetko zmeniť.

"Som vďačný za šancu nájsť lásku prostredníctvom šou Ruža pre nevestu. S Petranou sme tvorili pár od ukončenia šou niekoľko mesiacov. Začiatky, spoznávanie sa v našom vzťahu však boli kvôli vysielaniu šou v TV obmedzené, keďže sme vzťah na verejnosti priznať nemohli. Aj toto bola skúška, ktorá náš vzťah poznačila," vysvetlil pre Markízu Tomáš.

Dvojica sa dala po Petraninej výhre okamžite dokopy a začali spolu bývať. Najskôr bývali u Petrany v Bratislave a potom u Tomáša v Thajsku. Spoznali sa oveľa viac a pendlovali medzi dvomi krajinami. "Zažili sme krásne mesiace, no časom sme zistili, že sme obaja rozdielni či už povahovo alebo názormi. Bohužiaľ, momentálne sme obaja v úplne inom štádiu života, ktorý, aj napriek pokusom spojiť ho do jedného, nevyšiel," dodal Tomáš.

Ticho neostala ani Petrana. "S Tomášom sme tvorili oficiálny pár hneď po ukončení natáčania finále. Náš vzťah trval niekoľko mesiacov a bol vždy úplne mimo normy, keďže sme sa nasťahovali hneď k sebe a nemali čas ani možnosť klasicky randiť. Aj napriek tejto náročnosti sme to zvládli. Naučili sme sa o sebe veľmi veľa a spoznali sa zo všetkých stránok extrémne rýchlo," zdôrazňuje kráska z Bratislavy.

"Máme veľa spoločného, no vo veľa veciach a najmä o predstave fungovania vzťahu máme rozdielne názory. Tomášove priority boli iné ako moje a čím dlhšie sme boli spolu, tým viac sa to prejavovalo. Prekážkou vo vzťahu bola aj diaľka a cestovanie. Tomáš priznal, že na Slovensko neplánuje chodiť tak často, ako predpokladal, a ja, najmä kvôli štúdiu, nemám kapacitu toľko cestovať," pokračuje. Romantiku v exotickom Turecku tak vystriedala drsná realita.

"Samozrejme, je mi to ľúto, naozaj som Tomáša ľúbila, ale keď niečo nemá perspektívu do budúcna, netreba to udržiavať. Užili sme si spolu krásne chvíle, veľa ma toho naučil a som za náš čas spolu vďačná," dodala Petrana.