28. mar. 2023 o 20:00
NK, Koktejl

Muž sa vyspal s manželkinou sestrou, taký zvrat nikto nečakal: Šokujúce následky!

placeholder
Žena zistila, že ju manžel podviedol s jej sestrou. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Toto nečakala ani v najhoršom sne.

Zahraničné správy
28. mar. 2023 o 20:00
Muž sa vyspal s manželkinou sestrou, taký zvrat nikto nečakal: Šokujúce následky!

Toto nečakala ani v najhoršom sne.

Bezradná žena chcela po odhalení nevery požiadať o rozvod, neskôr však zistila, že je tehotná. Srdce budúcej mamičky sa zlomilo, keď zistila, že ju manžel podviedol s jej vlastnou sestrou a teraz obe čakajú jeho dieťa, informoval Mirror. Manžel sa ju snaží odprosiť už dva mesiace, odkedy jeho nevera vyšla na povrch.

„Povedal mi, že (on s jej sestrou) počali dvojičky a prosil ma o odpustenie. Kupoval mi darčeky. Dokonca sa ponúkol, že mi kúpi byt, nové auto alebo čokoľvek som len chcela. Povedal, že ak si ona dvojičky nechá, nebude súčasťou ich života a bude otcom len pre moje dieťa,“ vysvetlila.

Pred tým, než zistila, že je tehotná bola odhodlaná začať nový život bez neho. Teraz sa cíti uväznená a myslí si, že musí so svojim partnerom zostať najmä kvôli finančnému zabezpečeniu.

„Nemôžem si dovoliť vychovávať dieťa sama. Manžel mi finančne vypomáhal odkedy som mala 20. Nikdy som nebola sama, nikdy som nešla na vysokú školu, lebo by som nikdy nemyslela, že si budem musieť nájsť prácu,“ zdôverila sa manželka na Reddite.

„Bola bláznivo zamilovaná a arogantná. Nerátala som s tým, že by sme sa niekedy mohli rozísť. Mala som všetko, čo som chcela, perfektnú rodinu, perfektného manžela, perfektný dom a perfektný život," povedala nešťastná žena.

„Mali sme problémy s počatím, toto tehotenstvo mohlo byť naším zázrakom. Dnes sa skôr pýtam, prečo teraz a prečo po tomto všetkom. Dlhé roky som túžila po dieťati a teraz neviem či budem schopná dať môjmu dieťaťu strechu nad hlavou,“ dodala zronená žena.

Bola ochotná prijať hocijakú radu, čo jej internet ponúkol. „Nájdi si rozvodového právnika a zisti aké máš možnosti,“ poradil jej jeden čitateľ. „Môj manžel ma tiež podviedol s mojou sestrou. Požiadala som o rozvod. So sestrou sa už nerozprávam. Byť slobodná je byť lepšie než byť podvádzaná,“ napísal ďalší.

„Je mi ľúto, že si týmto prechádzaš a že ťa tvoji blízki takto zradili. Neviem, čo by som ti poradil. Ľudia vedia byť naozaj odporní,“ vyjadril ďalší svoju podporu.