Zahraničie
photo Foto
video Video
26. mar. 2023 o 20:00
aza, Koktejl

Monica dovolila manželovi spávať s inými ženami: Neuveríte, čo počas toho robí ona!

placeholder
Monica Huldt priznala, že svojmu manželovi dovoľuje spať s inými ženami, kedykoľvek chce.
Zdroj: Instagram/swedish_bella

Snaží sa pre neho spraviť všetko.

Zahraničie
26. mar. 2023 o 20:00
Monica dovolila manželovi spávať s inými ženami: Neuveríte, čo počas toho robí ona!

Snaží sa pre neho spraviť všetko.

Každé manželstvo je iné. Nie všetci chcú žiť v tradičnom zväzku, o čom svedčí aj prípad Monicy a jej manžela Johna. Podľa denníka Daily Star sa Monica snaží urobiť všetko pre to, aby bol jej manžel spokojný. Naozaj všetko!

Monica Huldt priznala, že svojmu manželovi dovoľuje spať s inými ženami, a to kedykoľvek chce. Urobí čokoľvek, aby bol jej muž šťastný. Často to u nich doma vyzerá tak, že Monica upratuje a stará sa o domácnosť, zatiaľ čo jej manžel je vonku a užíva si sex s inými ženami. 38-ročná žena rada uprednostňuje Johnove potreby pred svojimi vlastnými, pretože byť tradičnou ženou v domácnosti je jej prejavom lásky. V rozhovore pre YouTube kanál s názvom Love Don't Judge prezradila, ako vyzerá ich spoločné fungovanie.

Hoci niektorí ľudia tvrdia, že stratila dôstojnosť, hviezda platformy OnlyFans sa nezaujíma o to, čo o nej hovoria hejteri. „Vždy som mala submisívnu stránku a vždy ma priťahovali asertívni a dominantní muži. Milujem, keď sa ľudia, ktorých milujem, cítia dobre. Nie je to tak, že by som bola beznádejné dievčatko, nie je to tak. Jednoducho je asertívny a to sa mi na mužoch páči,” prezradila Monica, ktorá momentálne žije v Arizone v USA.

Monica tvrdí, že 98 % jej dňa sa točí okolo manžela, pretože ona preberá všetky domáce práce, kým on je v práci. Dokonca aj pri upratovaní domu si oblečie šaty a spraví si mejkap, aby sa jej manžel mal na čo pekné pozerať. „Moja mama mi vravievala, aby som bola vždy pekná a v dobrej kondícii, pretože nikto nechce tučnú a škaredú manželku,” dodala hviezda OnlyFans.

Nie všetci však s jej životným štýlom súhlasia. Dokonca aj jej blízki kamaráti tvrdia, že stratila dôstojnosť tým, že ho necháva spávať s kým sa mu zachce. „V srdci viem, že ma miluje, pretože za mnou chodí domov a veľmi dobre sa o mňa stará,” povedala Monica. Chápe, že mnohým ľuďom, ktorí ich nepoznajú, sa môže zdať takáto forma vzťahu nezdravá alebo zlá.

„Myslím si, že ak ste dobrý človek a ste s niekým, koho milujete a ste spriaznené duše, je to úplne iné. Milujem svoje manželstvo a milujem jeho a nemyslím si, že by nám niečo bránilo žiť takto navždy,” objasnila Američanka.

Ľudia dokonca zašli tak ďaleko, že Monice povedali, že by nemala mať deti. „V detstve mi kamaráti hovorili, že by som nemala mať deti, lebo by som bola hrozná mama,” priznala otvorene. Johnovi sa ich životný štýl páči.

„Je to luxus, ktorý mám a ktorý by chcela mať asi väčšina chlapov. Keď sa pozriete na všetky ostatné cicavce, ako to robia, zvyčajne alfa samec môže mať všetky samice. Myslím si, že to len prispieva k uvoľnenejšiemu vzťahu, pretože v mojom živote nie je nič, po čom by som túžil a čo by som nemohol mať. A myslím, že to zo mňa robí lepšieho manžela,” vyjadril sa k ich vzťahu John.