09. júl. 2023 o 16:00
žani, Koktejl

Raper Rytmus prezradil, koľko zarába: Tá SUMA ešte narastie!

placeholder
Patrik Rytmus Vrbovský.
Zdroj: Profimedia

Slovenský raper nepotrebuje nič zatajovať.

Domáce promi
09. júl. 2023 o 16:00
Raper Rytmus prezradil, koľko zarába: Tá SUMA ešte narastie!

Slovenský raper nepotrebuje nič zatajovať.

Pražská O2 Aréna sa bude otriasať v základoch. Už v septembri sa v nej uskutoční veľkolepý koncert skupiny Kontrafakt. Slovenskému rapovému triu, ktoré tvoria Rytmus, Ego a Anys, sa podarilo halu vypredať. Vystúpenie si prídu užiť tisícky fanúšikov a tí, čo zaváhali, majú možnosť kúpiť si len posledných pár VIP lístkov.

Skupina sľubuje oslavu dvoch dekád na vrchole rapovej scény, ktorá bude jediná a posledná svojho druhu. "Keď sme sa v roku 2003 prvýkrát objavili na obrazovkách s hitom Dáva mi, ani sme netušili, že o 20 rokov neskôr sa opäť ako prvá československá rapová crew objavíme s koncertom v legendárnej O2 Aréne v Prahe," vyznalo sa trio.

Septembrový megakoncert nebude míľnikom len pre fanúšikov a skupinu, ale aj Patrika Vrbovského. Už teraz priznal, že si za svoje nasledujúce vystúpenia bude pýtať viac. Uznávaný raper otvorene komunikuje so svojimi fanúšikmi azda o každej téme.

Výnimkou nie sú ani financie. Keď sa jeden zvedavec opýtal, koľko berie za koncert, Rytmus bez okolkov odpovedal. "Záleží ako dlho a kde. Momentálne sa to pohybuje medzi 8 - 15 000 eur. Po O2 Aréne a albume to zas narastie," zverejnil na svojom Instagrame.