27. dec. 2022 o 12:00
krsk, Koktejl

Dominiku Mirgovú mlátili do brucha, fanúšikovia sú zhrození: Šokujúce VIDEO!

placeholder
Slovenská speváčka Dominika Mirgová.
Zdroj: Instagram/ dominikamirgovaofficial

Drsné zábery!

Domáce promi
27. dec. 2022 o 12:00
Dominiku Mirgovú mlátili do brucha, fanúšikovia sú zhrození: Šokujúce VIDEO!

Drsné zábery!

Známu speváčku čaká nová skúsenosť. Fanúšikovia však na jej prípravy reagujú svojsky. Speváčka Dominika Mirgová (30) si v boxérskom ringu zmeria sily s raperkou Alessiou Capparelli (24) alias Aless. Bývalá superstáristka z Trnavy a mladučký talent z Bratislavy sa predvedú v ringu na treťom turnaji Fight Night Challenge 27. decembra 2022 v Brne.

Na ženský duel sa Dominika pripravuje naozaj svedomito a všetko zverejňuje aj na sociálnych sieťach. Najnovší počin však fanúšikov riadne šokoval. "Dnes sa vyhecoval ten môj tréner. Po hodinovom bežiacom páse + box + brucho ešte pekne spodky na brucho. Nešetria ma ani náhodou. Do zápasu bude zo mňa “mašina”," uviedla k svojmu videu Mirgová.

"Toto ti fakt treba? Nemám slov. A je mi ľúto, že toto sú ,,vzory" pre dnešné dievčatá. Unlike," reagovala fanúšička na zábery, kde Dominike boxuje do brucha tréner. A nebola sama. "Ženské orgány takto ničiť, raz sme ženy a rodičky, toto nie," nechala sa počuť druhá.

"Fuuu, tak na toto sa velice ťažko pozerá," znela ďalšia úprimná reakcia na Instagrame. "Bože môj, a neublíži vám to? Akože chápem (asi), že sa potrebujete vytrénovať, ale aj tak… To musí bolieť, och," neskrývala hrôzu iná fanúšička.

"Za mňa brutalita. Viem, čo je toto vydržať. Mnoho chlapov to na tréningu takto nedalo. Za mňa sú víťazky obe, že už len podstúpili tú cestu," fandí Dominike zástupca opačného pohlavia.