26. mar. 2024 o 18:00
emd, Koktejl

Anna si objednala oblečenie, to, čo jej prišlo v balíku, ju vydesilo: Ihneď kontaktovala políciu!

placeholder
Annu to, čo našla vo svojom balíčku, vystrašilo.
Zdroj: TikTok/@anna_200.1

Nikto si nedokáže vysvetliť, ako sa to tam dostalo.

Zaujímavosti
26. mar. 2024 o 18:00
Anna si objednala oblečenie, to, čo jej prišlo v balíku, ju vydesilo: Ihneď kontaktovala políciu!

Nikto si nedokáže vysvetliť, ako sa to tam dostalo.

Mladá žena z Tennessee si objednala lacné oblečenie od známeho eshopu, ale keď vo svojom balíku našla záhadnú ampulku s krvou, ostala zdesená. Anna Elliottová zverejnila na svojom TikToku, kde vystupuje pod menom Anna Marie, niekoľko videí, v ktorých vysvetľuje svoj bizarný zážitok. New York Post informoval, že okrem fľaštičky s ľudskou krvou bola v jej balíku aj preliačená plechovka mexickej fazule.

"Práve som dostala balík od Shein, ktorý obsahoval ampulku s ľudskou krvou od testovacej spoločnosti. Nebolo na nej žiadne meno, žiadna ordinácia lekára, žiadny dátum," povedala vo svojom klipe, ktorý od zverejnenia rýchlo nazbieral milióny pozretí. V ďalšom videu zas Anna ukázala odfotenú striekačku, ktorú podľa jej slov jej kamarátka dostala ešte v lete v inom balíku od tej istej spoločnosti.

Anna uviedla, že po tomto desivom náleze oslovila spoločnosť na testovanie krvi, aby im oznámila, čo našla. "Pani z testovacej spoločnosti povedala, že sa snažia ampulku spätne vystopovať. Povedala, že sa s ňou úplne zle zaobchádzalo a že krv takto nikdy nikomu neposielajú. Krv posielajú len medzi lekármi," uviedla.

Anna tiež kontaktovala Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC), ktoré podľa nej vyšetruje incident ako "veľké biologické nebezpečenstvo". Vo svojom prvom videu uviedla, že jej miestny šerif plánuje vzorku otestovať a ak zistí niečo znepokojujúce, obráti sa na CDC.

Z toho dôvodu mladá žena varovala ostatných kupujúcich, aby boli pri ďalšom otváraní balíka SHEIN opatrní. "Ak dostanete balík od spoločnosti SHEIN, vysypte ho na stôl a predtým, ako sa ho dotknete, si všetko pozrite a potom si vydezinfikujte ruky. Buďte mimoriadne opatrní," povedala.

Hovorca spoločnosti Shein poskytol denníku The Post vyhlásenie k tomuto nemilému prípadu. "Keď sme sa dozvedeli, že zákazníčka dostala balík, s ktorým bolo manipulované, okamžite sme začali vyšetrovanie. To ukázalo, že keď balík prešiel procesom kontroly kvality a opustil náš závod, obsahoval len objednané položky SHEIN. Zákazníčke budeme naďalej aktívne pomáhať pri jej ďalšom vyšetrovaní toho, čo sa stalo, keď jej balík opustil zariadenie spoločnosti SHEIN," uviedol.

Anna následne zverejnila sériu videí, v ktorých informovala ľudí o celej situácii. V jednom z posledných videí uviedla, že spoločnosť SHEIN sa jej aktívne snaží pomôcť a že fľaštička a fazule pochádzajú z USA, nie z Číny. Spoločnosť SHEIN sa jej ozvala prostredníctvom e-mailu a nakoniec jej zavolal aj vyššie postavený pracovník z Los Angeles, ktorý jej povedal, že si prezreli všetky záznamy z ich továrne. "Z nášho vyšetrovania vyplýva, že keď váš balík prešiel naším procesom kontroly kvality a opustil náš závod, obsahoval len položky uvedené v objednávke," uviedli v e-maile. Anna preto dospela k záveru, že s balíkom spoločnosti FedEx mohol niekto manipulovať.

Anna najskôr tvrdila, že spoločnosť FedEx jej veľmi nepomohla, ale potom sa to zmenilo. Zamestnanec spoločnosti FedEx jej povedal, že balíky sa niekedy pri preprave poškodia a otvoria a že zamestnanci preložia ich obsah do iného balíka, pretože to niekedy "zle odhadnú". Anna ďalej informovala, že zamestnanec spoločnosti FedEx išiel za šerifom, aby získal fľaštičku na testovanie.

"Úprimne sa ospravedlňujeme za túto skúsenosť. Zaviazali sme sa zaobchádzať so zásielkami našich zákazníkov s maximálnou starostlivosťou a podnikáme príslušné kroky na vyriešenie tejto záležitosti," uviedol po medializovaní kauzy hovorca spoločnosti FedEx.

Komentátori pod videami zdieľali Annino zdesenie. "To je doslova šialené!!!" napísala jedna žena. "Kto by si myslel, že oblečenie, fazuľa a fľaštička s krvou patria do tej istej škatule?" napísala ďalšia. "Tvoj vodič FedEx bol upír alebo závislák od heroínu," zažartoval ďalší komentujúci.

Ďalší uviedli, že ich to neprekvapilo. "Kedysi som sledoval zásielky vysokej hodnoty zo spoločnosti, pre ktorú som pracoval. Šialené veci sa dejú stále," napísal jeden z nich. "Áno, pracujem vo FedExe a hoci som nikdy nevidel krv, toto sa určite stáva. Nanešťastie, pokiaľ sa vám nezničí škatuľa, zvyčajne nemáme čas sa tým zaoberať," dodal ďalší.