13. aug. 2023 o 20:00
lv, Koktejl

Prekvapivé gesto princeznej Kate: Nočné telefonáty Harrymu! Čo na to William?

placeholder
Princezná Kate v škótskom Edinburghu.
Zdroj: TASR/AP

Zdá sa, že u princa Harryho ešte nie je všetko stratené.

Zahraničné promi
13. aug. 2023 o 20:00
Prekvapivé gesto princeznej Kate: Nočné telefonáty Harrymu! Čo na to William?

Zdá sa, že u princa Harryho ešte nie je všetko stratené.

Princ Harry má síce narušené vzťahy s kráľovskou rodinou, najmä so svojím bratom princom Williamom, ale zdá sa, že jeho švagriná Kate je odhodlaná zmieriť sa, píše britský portál Mirror.

Harry má s kráľovskou rodinou napäté vzťahy, odkedy pred tromi rokmi spolu s manželkou Meghan odišli z monarchie. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odvtedy vyslovili sériu šokujúcich tvrdení o svojom pôsobení v kráľovskej rodine.

Meghan obvinila Kate, že ju rozplakala len niekoľko dní pred svadbou v roku 2018, zatiaľ čo Harry tvrdil, že jeho brat princ William na neho nakričal počas summitu, no princezná z Walesu sa chce údajne cez túto drámu preniesť.

Zdroj britského webu uviedol, že Kate Harrymu počas viacerých nočných telefonátov pripomína, že mu fandia, aby bol šťastný, a vraj dúfa, že vydláždi cestu k dlhodobému pokoju s celou rodinou. Zdá sa však, že jej manžel nie je týmto nápadom taký nadšený. William mal dať jasne najavo, že ešte nie je pripravený sadnúť si s Harrym a pokúsiť sa o nápravu ich naštrbeného vzťahu.

Odkedy sa Harry a Meghan presťahovali do Ameriky, čelia viacerým neúspechom. Pár podpísal exkluzívnu zmluvu so spoločnosťou Spotify na takmer 23 miliónov eur. Partnerstvo sa však nedávno rozpadlo, pričom manželia uviedli, že to bolo ich vzájomné rozhodnutie. Neskôr im ušla aj nominácia na cenu Emmy za ich dokumentárny seriál spoločnosti Netflix s názvom Harry & Meghan.

Zdroj webu však uviedol, že Kate povzbudila Harryho, aby si nerobil starosti s týmito „dočasnými komplikáciami“.

„Pre Harryho strašne veľa znamená, že mu naďalej prejavuje podporu, a to najmä v takýchto zúfalých časoch. Je jej ho teraz veľmi ľúto. Vidí ho prechádzať všetkými týmito neúspechmi a je to pre ňu veľmi ťažké. Ťahá ju to za srdce,“ uviedol zdroj o princeznej a dodal, že Kate ponúka Harrymu v náročnom období láskavé slová a rady počas ich nočných telefonátov.