24. apr. 2024 o 09:00
Famous.cz, Koktejl

Legendárna Céline Dion: Na titulku slávneho časopisu zapózovala bez podprsenky!

placeholder
Kanadská speváčka Céline Dion.
Zdroj: TASR/AP

Trpké slová o boji s krutou chorobou.

Zahraničné promi
24. apr. 2024 o 09:00
Legendárna Céline Dion: Na titulku slávneho časopisu zapózovala bez podprsenky!

Trpké slová o boji s krutou chorobou.

Céline Dion (56) síce fanúšikom sľubuje, že sa vráti k živému vystupovaniu, ale zatiaľ vôbec netuší, kedy to bude. Kanadská hviezda už druhý rok bojuje so syndrómom stuhnutého človeka. Aj keď má podporu špičkových lekárov a neustále na sebe pracuje, nemá potuchy, kedy sa bude môcť vrátiť na turné.

Speváčka vo februári minulého roka fanúšikom oznámila, že kvôli syndrómu musí prestať s koncertovaním. Francúzskej edícii magazínu Vogue teraz na otázku, kedy sa vráti, odpovedala: „Na to bohužiaľ nemôžem odpovedať. Už 4 roky si hovorím, že sa nevrátim, že na to mám, že som pripravená, že nie som pripravená... Nemôžem vám povedať, že napríklad o 4 mesiace budem na pódiu. To vie povedať len moje telo. Na druhú stranu nechcem len čakať.“

Céline dodala, že si je istá, že jej spaľujúca túžba uzdraviť sa nikdy neskončí. „Je morálne ťažké žiť zo dňa na deň. Je to ťažké, pracujem veľmi tvrdo a zajtra to môže byť ešte ťažšie. Zajtra je ďalší deň. Ale je tu jedna vec, ktorá nikdy neprestane, a to je vôľa, je to vášeň, je to sen. Je to odhodlanie,“ dodala speváčka.