26. mar. 2024 o 16:00
jž, Koktejl

Ďalšia rana pre Kollárovu ex, herečka prišla o svojho milovaného: Zomrel mi v náručí!

placeholder
Kateřina Brožová po smrti Jordyho prišla aj o druhého psíka Maxíka.
Zdroj: Instagram/brozovakaterina

Zasiahla ju ďalšia smutná správa.

Zahraničné promi
26. mar. 2024 o 16:00
Ďalšia rana pre Kollárovu ex, herečka prišla o svojho milovaného: Zomrel mi v náručí!

Zasiahla ju ďalšia smutná správa.

Kateřina Brožová (56), bývalá partnerka politika Borisa Kollára (58) a známa česká speváčka, herečka a moderátorka, zažíva skutočne smutné obdobie. Začiatkom tohto roku ju zasiahla tragická správa o predčasnom úmrtí jej milovaného psíka Jordyho, ktorého stratila kvôli chybe veterinárnej kliniky, na ktorej bol počas jej pobytu v zahraničí spoločne s druhým psíkom Maxom.

Takmer 15-ročný psík jej uľahčoval stratu Jordyho. Vysoký vek štvornohého priateľa ale priniesol zdravotné problémy. "S Maxíkom všade, aby nebol teraz sám," napísala koncom januára Brožová k spoločnej fotke. Začiatkom marca ale prišli zdravotné problémy. "Maxíček, v lete bude mať 15. Dnes dvakrát u veterinára, iný ako predtým, horšie sa mu dýcha. Máme antibiotiká a predchádzajúce lieky na tlak a srdce," vysvetlila sledovateľom na sociálnej sieti.

Postupom času sa to zhoršovalo. "Maxík sa včera zhoršil, celú noc bol na kyslíku, ďalšie antibiotiká. Dnes lepšie," v krátkosti informovala sledovateľov. Nakoniec musel psík tráviť čas v kyslíkovom boxe, ktorý mal doma. V nedeľu, 24. marca však prišlo to, čoho sa všetci obávali.

"Náš drahý Maxíček dnes v noci dobojoval svoj boj. V mojom náručí, v láske a kľude. Odišiel do neba k Jordymu. Bol s nami takmer 15 rokov miláčik. Oddaný priateľ. Je mi moc smutno, chýbajú mi obaja, ale sú s nami stále a navždy budú. Ďakujem všetkým, ktorí ste na nás mysleli, za vašu úprimnú podporu," napísala smutnú správu Kateřina. Ich spoločné fotky nájdete v galérii.