27. nov. 2022 o 14:00
žani, Koktejl

Manželka princa z Popolušky prekonala niekoľko potratov: Šokujúce slová o poslednom tehotenstve

placeholder
Pavel Trávníček s o 35 rokov mladšou manželkou Monikou.
Zdroj: Profimedia

Tŕnistá cesta k vytúženému bábätku.

Zahraničné promi
27. nov. 2022 o 14:00
Manželka princa z Popolušky prekonala niekoľko potratov: Šokujúce slová o poslednom tehotenstve

Tŕnistá cesta k vytúženému bábätku.

Monika Trávničková (37) je štvrtou manželkou slávneho českého herca Pavla Trávnička (72). Do širokého diváckeho povedomia sa zapísal predovšetkým vďaka roli princa vo filmovej rozprávke Tři oříšky pro Popelku (1973), ktorá patrí medzi skvosty českej i slovenskej kinematografie. Dvojica si povedala áno v roku 2015. Manažérka slávneho huslistu už ako dieťa milovala nezabudnuteľnú rozprávku. "Tak ten raz bude môj a ono sa to naozaj naplnilo," zaspomínala si na svoje detské vyhlásenie v talkšou Face To Face.

Prvýkrát sa stretli v relácii DO-RE-MI, ktorú Trávniček moderoval spolu so Sabinou Laurinovou. Monika bola jednou z účinkujúcich. Potom sa nejakú dobu nevideli, až kým neprišiel herec do ich divadla v Prostějove. Tmavovláska sa už v tom čase podieľala na organizovaní kultúrnych akcií a Trávnička oslovila s možnou pracovnou ponukou. Slovo dalo slovo a dvojica si vymenila kontakty. Po vysokej škole hľadala prácu a napadlo ju osloviť hercovo divadlo. Zhodou okolností v tom čase potrebovali manažérku a Monika pozíciu získala.

Preskočila iskra, ktorá ich doviedla až pred oltár. Manželom sa pred takmer 6 rokmi narodil synček Maximilián. Mrzí ju, že chlapec nebude mať ďalšieho súrodenca. S partnerom však mali problémy s počatím. Monika otvorila aj tému, o ktorej sa hovorí veľmi ťažko. "Absolvovala som niekoľko potratov a som rada, že máme jedno zdravé dieťa. Maximilián je pôvodne z dvojčiat. Som rada, že nám bolo zhora dopriate jedno zdravé dieťa," povedala Monika, pre ktorú je úloha matky tá najdôležitejšia.

I keď chlapček nikdy nebude mať vlastného súrodenca, má dvoch starších bratov. Prvého porodila Trávničkova druhá žena Eva Štefková. Volá sa Adam. S herečkou a režisérkou Helenou Dytrtovou manželia neboli, ale majú spolu syna Pavla, ktorý sa o svojom otcovi dozvedel, až keď mal dvanásť rokov. Monika v šou vyhlásila, že ho miluje a považuje za vlastného syna.

O ženy Trávniček nikdy nemal núdzu. Herec vliezol do chomúta dokopy štyrikrát. Jeho prvou manželkou bola študentská láska Simona Stašová. Tretie manželstvo s prevádzkarkou divadla Skelet Luciou Vrbovou trvalo len pol roka, aj keď svadba bola veľkolepá. Trávnička vraj stála milión korún.