28. dec. 2022 o 14:47
vmr, Koktejl

Veľká rana pre rapera Rytmusa na Vianoce: S veľkou ľútosťou musím oznámiť...

placeholder
Prominentný manželský pár Jasmina a Rytmus.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Takto si to nepredstavoval.

Celebrity
28. dec. 2022 o 14:47
Veľká rana pre rapera Rytmusa na Vianoce: S veľkou ľútosťou musím oznámiť...

Takto si to nepredstavoval.

Raper Patrik Rytmus Vrbovský na Vianoce zažil veľké sklamanie. Okrem hudby je totiž jeho vášňou aj box. Na svojom konte má už tri zápasy. A 27. decembra ho čakal veľký zápas s Attilom "Curtisom" Székim, ktorý je nováčikom. Rytmus sa na veľký večer v Brne v rámci Fight Night Challenge 3 dlho pripravoval a tešil.

Stalo sa však to, čo nečakal. Pred Vianocami totiž ochorel a on a aj jeho celá rodina skončili na antibiotikách. Preto musel raper s ťažkým srdcom dlhoočakávaný zápas odvolať. Nepríjemnú správu oznámil fanúšikom na sociálnej sieti na Vianoce.

"Priatelia, s veľkou ľútosťou musím oznámiť, že ruším zápas. Moc som sa tešil, keďže súper mal cca dva mesiace na to, aby sa pripravil na svoj prvá zápas, čo mi vyhovovalo z hľadiska jeho neskúsenosti, psychiky atď. Verte mi, že po zápase s Gáborom, Marpom a všeobecne po tých rokoch skúseností som bol nahecovaný súpera zežrať, ale bohužiaľ moje zdravie mi to nedovolí. Vyše troch týždňov sme celá rodina chorá na antibiotikách a dúfal som, že minimálne do 23.12 budem fit. Žiaľ, môj zdravotný stav mi neumožní dať ani 10 sekúnd fyzickej námahy. Mrzí ma to, ale môj zápas s Curtisom sa presúva," vysvetlil na svojom instagramovom účte.