Domáce promi
photo Foto
video Video
05. dec. 2023 o 05:30
mob, Koktejl

Známa Slovenka v koncoch z Kollárovej exmilenky v ringu: Toto ma pobavilo na celý december!

placeholder
Ema Ferusová obvinila Borisa Kollára, že ju poslal dvakrát na potrat.
Zdroj: TASR, Reprofoto/youtube

Bude to ostré!

Domáce promi
05. dec. 2023 o 05:30
Známa Slovenka v koncoch z Kollárovej exmilenky v ringu: Toto ma pobavilo na celý december!

Bude to ostré!

Sobotné podujatie Fight Night Challenge (FNC) prinieslo poriadne prekvapenie. Piata séria nezvyčajného turnaja sa odohrala na bratislavskom zimnom štadióne Ondreja Nepelu, kde mohli diváci vidieť v ringu známe mená ako je raper Momo, ktorý sa pobil s bývalým hokejistom Marcelom Hossom, stand-up komik Fučo, český profesionálny MMA zápasník Alex Cverna či moderátor Telerána Adam Štrba.

V apríli 2024 sa fanúšikovia FNC môžu tešiť na ďalšiu veľkú akciu, ktorá znova prinesie do ringu celebrity. Prvý ohlásený zápas má byť medzi exmilenkou Borisa Kollára Emou Ferusovou a influencerkou a kamarátkou Filipa Sulíka známou pod menom Lenočkatt. Dievčatá sa nepobijú len tak a pred zápasom uzavreli odvážnu dohodu.

Ak z duelu vyjde ako porazená Lenočkatt, zaplatí Eme nájom a zoženie rodinné starožitné brnenie za desiatky tisíc eur. Ferusová mala kedysi predať dve historické brnenia a obraz po babke Zoroslavovi Kollárovi, aby si vraj mohla dovoliť právnika na spor ohľadom domu.

Keď Lenočkatta vyhrá, bude sa musieť Ferusová verejne ospravedlniť Borisovi Kollárovi za údajné klamstvá, odznelo v aréne. Dcéra Ľuboša Ferusa, ktorý je považovaný za bosa nitrianskeho podsvetia, pred septembrovými voľbami do NR SR prišla s videom, kde obvinila niekdajšieho predsedu parlamentu a šéfa hnutia Sme rodina, že ju mal prinútiť ísť dvakrát na potrat.

Na bizarný duel reagovala aj Patrícia Vitteková, ktorá stála v spore s exmamičkou Barborou Richterovou na Kollárovej strane. „Tuším si zaistím VIP stôl. Toto ma pobavilo na celý december,“ napísala na sociálnej sieti. Záber nájdete v galérii pod článkom.