25. jan. 2024 o 14:00
jž, Koktejl

Osobné vyznanie Svarinskej tomuto mužovi, ľudia sa pýtajú: To je tvoj frajer?!

placeholder
Umelec Samo Hošek je najlepším kamarátom Kristíny Svarinskej.
Zdroj: Instagram/ samuel_hosek

Sledovateľom poriadne zamotala hlavu.

Domáce promi
25. jan. 2024 o 14:00
Osobné vyznanie Svarinskej tomuto mužovi, ľudia sa pýtajú: To je tvoj frajer?!

Sledovateľom poriadne zamotala hlavu.

Obľúbená slovenská herečka Kristína Svarinská (34) je na sociálnych sieťach veľmi otvorená voči svojim sledovateľom. Bez problémov vyjadrí svoje city a dobré priateľstvo vždy ocení. Aj prednedávnom zdieľala fotku s kolegyňou Jankou Kovalčíkovou (32) a pripomenuli svoje dlhoročné priateľstvo.

Teraz popriala k narodeninám svojmu najlepšiemu kamarátovi. Samo Hošek je umelec a interpret elektro akustickej hudby, ale aj jazzu. K sviatku mu popriala aj herečka Kristína Tormová (41). Prianie nájdete v galérii.

Svarinská sa však rozpísala a kamarátovi venovala milé slová. "Toto bude osobné, ale také je tu vlastne všetko. Happy happy (šťastné, šťastné preklad) jednému z najinšpiratívnejších ľudí akých som kedy stretla. Želám nám všetkým v živote viac ľudí ako si ty, robíš tento svet krajším a láskavejším miestom. Thank you for being my rock. Can´t be more proud of u (Ďakujem, že si mi oporou. Nemôžem byť na teba viac hrdá preklad)," odkázala Samovi.

Jednej zo sledovateliek to ale nedalo a spýtala sa, či je to jej priateľ. "Prosím vás nepleťte tu hrušky s jablkami," odpísala herečka s očividným pobavením. "Kristínka ,opäť sa vám asi podarilo zmiasť už tak skúšaný národ," odkázala jej fanúšička Ela.