15. dec. 2023 o 05:30
mob, Koktejl

FOTO Marek Fašiang v obklopení žien: V skvelej spoločnosti!

placeholder
Herec Marek Fašiang.
Zdroj: Profimedia

Marek aj Tereza sa na sociálnych sieťach prezentujú už úplne samostatne.

Domáce promi
15. dec. 2023 o 05:30
FOTO Marek Fašiang v obklopení žien: V skvelej spoločnosti!

Marek aj Tereza sa na sociálnych sieťach prezentujú už úplne samostatne.

Herec Marek Fašiang (38) a modelka Tereza Bizíková (25) odhalili Slovensku, že ich vzťah prechádza veľkou krízou. „Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu. Ten náš ju zažíva práve teraz. Bez ohľadu na to, ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie životné šťastie - Olívia!“ napísali pred pár týždňami rodičia dievčatka na sociálnu sieť.

Dnes už zrejme majú odpoveď. „V najbližších dňoch plánujeme o situácii v našom vzťahu informovať,“ prezradil herec Novému Času.

Hoci mnohí im držia palce a dúfajú, že náročné obdobie prekonajú, fotky hovoria niečo iné. Marek aj Tereza sa na sociálnych sieťach prezentujú už úplne samostatne. Modelka bola na fotení s Olíviou, pri príležitosti jej druhých narodenín, na ktorom Fašiang chýbal.

Všetkým udrelo do očí, že nebol ani na oslave narodenín Terezy. Spoločnosť jej robili len najbližší priatelia. Denník dokonca prišiel s informáciou, že obaja už našli šťastie v náručí niekoho iného.

V stredu večer sa Fašiang pochválil fotkou, kde je v obkolesení siedmich žien. „V skvelej spoločnosti,“ napísal k záberu na svojej sociálnej sieti, na ktorej je tím z istej lekárne. FOTO nájdete v galérii!