02. aug. 2022 o 20:00
Koktejl

Mladá žena († 20) zomrela za záhadných okolností: Desivý odkaz dva týždne pred smrťou

placeholder
Kassandra Muhr tragicky zahynula pri nehode člnov.
Zdroj: Facebook/Kassandra Muhr

Jej vášeň sa jej stala osudnou.

Zahraničné správy
02. aug. 2022 o 20:00
Mladá žena († 20) zomrela za záhadných okolností: Desivý odkaz dva týždne pred smrťou

Jej vášeň sa jej stala osudnou.

Dievčina, ktorá sa Austrálie presťahovala pred niekoľkými rokmi netušila, že to bude posledná krajina, ktorú pred smrťou uvidí. Len 20-ročná Nemka Kassandra Muhr tragicky zahynula pri nehode člnov v Austrálii, avšak dôvod zrážky stále nie je jasný, píše Daily Mail.

Jej priateľa previezli v kritickom stave s poranením hlavy do nemocnice, kde jeho stav stabilizovali. Policajti stále vyšetrujú, či sa pár pretekal na člnoch, alebo išlo o nešťastnú náhodu.

Kassandra trávila veľa času na pobreží v Sydney, kde majú prístav lode a člny. Na svojej sociálnej sieti pravidelne pridávala fotografie z prístavu. Dva týždne pred smrťou pridala pod fotografiu, na ktorej dáva do poriadku svoj čln, popis: ,,Ak uvidíte na pobreží lietajúceho ducha, pravdepodobne som to ja, celá od prachu."

Aj keď popis pod fotkou prišiel viacerým ľuďom vtipný, nikomu by vtedy ani len nenapadlo, že sa stane niečo zlé. Kassandra sa pochválila aj tým, že montuje svetlá, aby bol jej čln riadne osvetlený. V osudný večer okolo siedmej hodiny, kedy bolo podľa svedkov už dosť šero a tma, počuli veľký náraz a neskôr kričanie o pomoc.

Privolali pomoc a na mieste zasahoval aj vrtuľník, ktorý previezol 19-ročného priateľa Kassandry do nemocnice. Kassandru našli na mieste mŕtvu. Polícia sa zaoberá prípadom a nevylučuje ani to, že by mohlo ísť o spomínané preteky.