27. nov. 2022 o 05:00
žani, vmr, Koktejl

Predvianočná idylka Plačkovej dlho nevydržala: VIDEO z jej domu odhalilo drsnú realitu!

placeholder
Dion oslávi svoje prvé Vianoce. Pre jeho mamu je to veľká vec.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Takto si predvianočnú idylku nepredstavovala.

Domáce promi
27. nov. 2022 o 05:00
Predvianočná idylka Plačkovej dlho nevydržala: VIDEO z jej domu odhalilo drsnú realitu!

Takto si predvianočnú idylku nepredstavovala.

Zuzana Strausz Plačková patrí do skupiny ľudí, ktorí milujú najkrajšie sviatky v roku. Predvianočnú atmosféru si chce plnými dúškami užívať už v novembri. Dom influencerky aj jeho exteriér je vyzdobený už týždeň. Nechýbajú veľké figúrky Luskáčikov, schránka na listy pre Santu a niekoľko vianočných stromčekov. Jeden z nich je len Dionkov a vyníma sa v obývačke. Fotky si môžete pozrieť TU.

Influencerka sa pri najnovších záberoch z domu rozplývala, ako miluje obdobie blížiacich sa Vianoc. Idylku jej však kazí jeden neposedný drobec. Reč je o psíkovi Diorovi, ktorý majiteľke opäť nechal nepríjemné prekvapenie.

"No a potom príde realita každého dňa. Kedy nám náš pes vždycky niečo rozd*be," okomentovala vo videu roztrhaný croissant a rozhryzený obal od mliečneho nápoja. Čerstvá mamina nemala na výber a musela krátko po zobudení vytiahnuť vysávač a upratovať. "To aby som sa nenudila," zhodnotila. Diora následne vyhrešila, no na štvornohého miláčika sa nedokázala dlho hnevať.

Zašla aj na vianočné trhy

Slováci si po dvoch rokoch pandémie môžu dosýta užiť vianočnú atmosféru a vyzerá to tak, že vianočné trhy, ktoré sa v piatok v Bratislave otvorili, vzali útokom. Jedným z milovníkov Vianoc je aj influencerka, ktorá sa vybrala vychutnať si vianočnú atmosféru rovno do hlavného mesta. Plačková zažila na bratislavských vianočných trhoch poriadne prekvapenie, ktoré ihneď zdokumentovala a so zábermi sa podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti. Viac čítajte v samostatnom článku.