24. nov. 2022 o 05:30
žani, Koktejl

Barbora Balúchová sa nechala vylepšiť: Pozrite, ako vyzerá po zákroku!

placeholder
Speváčka Barbora Balúchová.
Zdroj: Instagram/barborabaluchovaofficial

Speváčka a moderátorka Barbora Balúchová (34) sa netají tým, že ku krásnemu telu a tvári si dopomáha ako vie.

Domáce promi
24. nov. 2022 o 05:30
Barbora Balúchová sa nechala vylepšiť: Pozrite, ako vyzerá po zákroku!

Speváčka a moderátorka Barbora Balúchová (34) sa netají tým, že ku krásnemu telu a tvári si dopomáha ako vie.

Nedávno sa pochválila skvelými výsledkami pri boji s celulitídou. Napriek tomu, že schudla cvičením a snaží sa dobre stravovať, pomarančovú kožu videla aj na svojom tele.

Zverila sa preto do rúk odborníka a podstúpila hneď dve procedúry a z výsledkov bola nadšená. "Chodila som na maderoterapiu a rázovu vlnu a výsledok hovorí za všetko," napísala k fotkám a naozaj má pravdu. Záber nájdete aj v našej galérii. Veľkú pozornosť však zbudila aj medzi mužmi, no z úplne iného dôvodu. Na jej zadku mohli len oči nechať a tak ju zaplavili správami, v ktorých sa snažili flirtovať a známu blondínku zbaliť.

Požiadala ich, aby jej nepísali kvôli jednej fotke zadku. Následne ich Barbora poriadne schladila. "Teším sa, že sa vám páči ten rozdiel, ale ďakujem som najedená, nepijem a do kina chodím minimálne," napísala verejne.

Kráska sa teraz zverila do rúk skúsenej lekárky. Tentokrát si dala vylepšiť pery a zbavila sa niečoho, čo trápi veľké množstvo ľudí. Výsledky ukázala aj fanúšikom na Instagrame.

"Pre niekoho kontroverzná téma, ale myslím si, že keď si žena dopomôže s citom a profesionálnymi službami výsledok je dokonalý. Žiadna kačička zo mňa za tie roky čo si chodím napichať, hydratovať pery nie je a tým, že mám extrémnu mimiku sme doplnili aj botox do čela," priznala bez okolkov Barbora.

Pre svoje sledovateľky mala aj jeden dôležitý odkaz. "Ženy nezabúdajte pri takýchto zákrokoch sa neoplatí vybrať to najlacnejšie lebo to nemusí dopadnúť dobre," napísala. Ako vyzerajú jej napichané pery, si môžete pozrieť v galérii.