29. nov. 2022 o 04:00
Famous.cz, Koktejl

Pozeráte sa na nového Jamesa Bonda? Producenti sú nadšení! Vo filme ukázal obrovský penis

placeholder
Herec Aaron Taylor-Johnson.
Zdroj: Profimedia

Všetkých dostal svojím sexappealom.

Celebrity
29. nov. 2022 o 04:00
Pozeráte sa na nového Jamesa Bonda? Producenti sú nadšení! Vo filme ukázal obrovský penis

Všetkých dostal svojím sexappealom.

Úplne v šoku boli producenti bondoviek z kamerových skúšok s Aaronom Taylorom-Johnsonom. Tridsaťdvaročný rodák z Anglicka ich totiž uhranul svojím sexappealom a šarmom. Aaron si zahral napríklad s Bradom Pittom vo filme Bullet Train a tiež vo filme A Million Little Pieces, v ktorom ukázal svoj obrovský penis.

Mimochodom snímku režírovala jeho manželka Sam, ktorá mu nahé scény prikázala. Vedela prečo. Sex predáva. Je možné, že aj to ohromí producentov bondoviek. Pretože sa teraz o Aaronovi hovorí ako o jednotke na zozname možných adeptov.

Aaron má totiž všetky predpoklady. Je mladý, ale už vyzretý muž, je svalnatý, charizmatický, má podmanivý pohľad, zvláda skvele akčné scény a základné kaskadérske čísla. A je tiež vynikajúci herec. Možno zatiaľ nie je takou hviezdou ako napríklad Tom Hardy alebo James Norton, o ktorých sa tiež uvažuje ako o možných nástupníkoch Daniela Craiga. Ale keď do úlohy agenta 007 vstupoval Daniel, takisto nebol najznámejším hercom tej doby.

Aaron vraj počas kamerových skúšok ohromil majiteľku práv na bondovky a hlavnú producentku Barbaru Broccoliovú. Skúška prebiehala v Pinewood Studios a po jej skončení boli všetci nadšení.

Aaron šiel v septembri na kamerové skúšky, aby sa stal ďalším Bondom, a producenti a Barbara si ho zamilovali. Teraz je jedným z favoritov,“ cituje The Sun zdroj z Pinewood Studios.