20. jún. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

Romana Tabák má dieťa so synom exsiskára Kosíka: Konečne ich spolu ukázala! Silné slová

placeholder
Poslankyňa Romana Tabák
Zdroj: facebook/Romana Tabák

Celebrity pri príležitosti Dňa otcov zverejnili fotky tých najdôležitejších mužov v živote.

Domáce promi
20. jún. 2023 o 09:30
Romana Tabák má dieťa so synom exsiskára Kosíka: Konečne ich spolu ukázala! Silné slová

Celebrity pri príležitosti Dňa otcov zverejnili fotky tých najdôležitejších mužov v živote.

Rôzne známe tváre sa verejne poďakovali a popriali to najlepšie svojim otcom alebo ocinom svojich potomkov. Z trochu iného súdka sa na tento deň pozrela poslankyňa Romana Tabák (32). Slobodná mamina vychováva malého Isaaca, ktorého má so synom expríslušníka SIS Ľuboša Kosíka.

Pri príležitosti dňa otcov zverejnila fotku chlapčeka a Kosíka aj na sociálnej sieti. Nájdete ju v galérii pod článkom. "Iba nezrelé maminy vytesňujú otcov zo života detí. Otec je pilierom stability, deti učí praktickosti i odvahe," vyjadrila sa politička. "Deň otcov je sviatkom oslavujúci všetkých otcov, otcovstvo a vplyv otcov na spoločnosť. Prajem Izákovi dobrý vzťah s otcom a oceňujem jeho podiel v rodine," dodala.

Na sociálnych sieťach nedávno fanúšikom prezradila, že je slobodná. Svojho milovaného chlapčeka ukazuje v internetovom svete len sporadicky a na všetkých záberoch má prekryté oči, alebo mu nie je vidieť do tváre. Tabák chce syna takto chrániť. "Nechcem, aby si našiel celý svoj život na internet, keď vyrastie," objasnila svoj postoj.

Kto je Ľuboš Kosík

Exsiskár Kosík bol za falšovanie zmeniek v hodnote 2,4 milióna eur právoplatne odsúdený Špecializovaným trestným súdom (ŠTS) v Pezinku na 14-ročný trest odňatia slobody, ako aj na peňažný trest vo výške 100.000 eur. Tento rozsudok neskôr potvrdil aj senát Najvyššieho súdu SR. Vzhľadom na to, že Kosík sumu nezaplatil, ho ŠTS dodatočne odsúdil v roku 2018 na ďalšie štyri roky.

Okrem toho dlhodobo tvrdí, že je ochotný svedčiť o únose syna niekdajšieho prezidenta SR Michala Kováča, ako aj o ďalších kauzách bývalých príslušníkov SIS. V novembri 2016 ho Interpol na základe medzinárodného zatykača zadržal v africkom Mali. Istý čas bol vo väzbe, neskôr ho prepustili na slobodu.