25. nov. 2022 o 07:30
žani, Koktejl

Marcel Nemec sa dozvedel výsledky po roku boja s rakovinou: Zistenie, ktoré by mnohými zamávalo!

placeholder
Nie každý by sa na výsledky dokázal pozerať s nadhľadom ako on.
Zdroj: Instagram/nemecmarcel

Život si pre neho pripravil tú najťažšiu skúšku.

Domáce promi
25. nov. 2022 o 07:30
Marcel Nemec sa dozvedel výsledky po roku boja s rakovinou: Zistenie, ktoré by mnohými zamávalo!

Život si pre neho pripravil tú najťažšiu skúšku.

Obľúbený slovenský herec a komik si vypočul koncom roka 2021 zákernú diagnózu. Má rakovinu. Ani choroba však nepripravila Marcela Nemca (51) o jeho úsmev a pozitívnu energiu. Aj vďaka nim ďalej bojuje ako lev. Každé dva týždne musel chodiť na chemoterapiu, ktorá sa však začiatkom novembra hrozivo zvrtla.

Nemec dostal silnú alergickú reakciu na chemoterapiu. Sledovateľom na sociálnej sieti sa v ten deň zveril, že skoro odišiel. "Poviem vám, že to nebola žiadna sranda. Začalo ma triasť, zalial ma studený pot. Nevedel som komunikovať. Išlo ma roztrhnúť z vnútra. To bolo niečo príšerné," porozprával prostredníctvom TikToku.

Pár dní predtým bol herec na CT vyšetrení, ktoré ukázalo, aký je jeho aktuálny zdravotný stav. Konečne sa dočkal výsledkov a podelil sa s nimi aj s fanúšikmi. "Moji milí, o mesiac to bude rok, čo som v "rukách" mojej pani doktorky. "Najal" som ju do pozície generálmajora a poveril riadením boja s mojou rakovinkou. A spravil som jedno z najlepších rozhodnutí v živote," začal príspevok s rovnakou dávnou energie ako vždy.

Od odborníčky si vypočul tri správy a vyhodnotil ich naozaj svojsky. "Prvá: Keby som sa neliečil, už tu nie som. Čo je výborné! Druhá: Moji votrelci sa zväčšili iba o máličko. Čo je tiež výborné! Tretia: Keďže moje telo začalo byť alergické na aktuálne šťavy, bolo treba nájsť iné, čo je nie také jednoduché, no našťastie existuje ešte jedna možnosť. A to je úplne že výborné!" napísal Marcel, ktorý ani zďaleka nevešia hlavu. Podľa jeho slov sa stačí na veci pozerať tou správnou optikou. "A hlavne, treba mať správneho veliteľa!" dodal na záver.