10. nov. 2022 o 13:20
žani, Koktejl

Silná reakcia na chemoterapiu, Marcelovi Nemcovi išlo o život: Už to nechcem zažiť!

placeholder
Marcel si napriek všetkému udržuje úsmev na tvári.
Zdroj: Instagram/nemecmarcel

Hrôzostrašné momenty.

Domáce promi
10. nov. 2022 o 13:20
Silná reakcia na chemoterapiu, Marcelovi Nemcovi išlo o život: Už to nechcem zažiť!

Hrôzostrašné momenty.

Obľúbený slovenský herec a komik si vypočul koncom roka 2021 zákernú diagnózu. Má rakovinu. Ani choroba však nepripravila Marcela Nemca (51) o jeho úsmev, pozitívnu energiu a aj vďaka nim ďalej bojuje ako lev. Každé dva týždne musí chodiť na chemoterapiu, no tentokrát sa liečba hrozivo zvrtla.

Nemec dostal silnú alergickú reakciu na chemoterapiu. Sledovateľom na sociálnej sieti sa v ten deň zveril, že skoro odišiel. "Poviem vám, že to nebola žiadna sranda. Začalo ma triasť, zalial ma studený pot. Nevedel som komunikovať. Išlo ma roztrhnúť z vnútra. To bolo niečo príšerné," porozprával prostredníctvom TikToku.

"Vyzeralo to brutálne! Okolo mňa 4 sestričky, doktorka, ja som sa triasol," opísal momenty, počas ktorých mu nebolo všetko jedno. Lekárka vykrikovala pokyny a neustále sa herca pýtala či je pri vedomí. "Fúha, zaujímavý zážitok. No už ho nechcem zažiť!" priznal úprimne. Ani toto ho však nezbavilo jeho povestného úsmevu, s ktorým nahrával video pre fanúšikov. "Mňa sa len tak ľahko nezbavíte," dodal odhodlane. Lekárka z Univerzitnej nemocnice s poliklinikou Milosrdní bratia nechcela nechať nič na náhodu a známeho herca si nechala na pozorovaní.