28. dec. 2022 o 12:59
vmr, Koktejl

Zomrel známy spevák a vnuk svetovej legendy: Mal len 31 rokov!

placeholder
Spevák zomrel vo veku 31 rokov. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Odišiel príliš skoro.

Zahraničné promi
28. dec. 2022 o 12:59
Zomrel známy spevák a vnuk svetovej legendy: Mal len 31 rokov!

Odišiel príliš skoro.

Joseph "Jo Mersa" Marley, vnuk legendy reggae Boba Marleyho a syn hudobníka Stephena Marleyho, držiteľa ceny Grammy, zomrel. Mal 31 rokov. Jeho zástupca v utorok potvrdil jeho úmrtie pre časopis Rolling Stone.

O smrti Jo Mersa ako prvá informovala na Twitteri novinárka Abka Fitz-Henley a podľa rozhlasovej stanice WZPP hudobníka našli v jeho aute. Príčina jeho smrti zatiaľ nebola zverejnená.

Jo Mersa sa narodil na Jamajke v roku 1991 a podľa časopisu Rolling Stone sa vo veku 11 rokov presťahoval do Miami. Navštevoval strednú školu Palmetto High School a potom sa zapísal na Miami Dade College, kde študoval štúdiové inžinierstvo. Jo Mersa sa s hudbou stretol už v ranom veku, keď ho vychovával jeho 50-ročný otec Stephen, jedno z 11 Bobových detí, ktoré išli v šľapajach zosnulého reggae umelca.

Po tom, čo Jo Mersa začal písať hudbu na strednej škole, vydal v roku 2010 svoju prvú pieseň "My Girl" - spoluprácu so svojím bratrancom Danielom Bambaatom Marleym. V roku 2014 Jo Mersa vydal svoje prvé EP s názvom Comfortable. Jeho najnovšie a druhé EP s názvom Eternal vyšlo minulý rok.