14. mar. 2023 o 13:00
krsk, TASR, Koktejl

Slovenka Monika takmer onemela: Aha, cestou z obchodu stretla svetovú hviezdu!

placeholder
Monika videla v New Yorku známu speváčku.
Zdroj: Tip/Monika

Také niečo sa podarí len raz za život.

Celebrity
14. mar. 2023 o 13:00
Slovenka Monika takmer onemela: Aha, cestou z obchodu stretla svetovú hviezdu!

Také niečo sa podarí len raz za život.

Čitateľke Monike, ktorá sa vybrala na výlet do New Yorku, sa podaril kúsok, o akom môžu fanúšikovia svetoznámej speváckej divy iba snívať. Počas piatkovej návštevy námestia Times Square, kde je živo vo dne v noci, sa zastavila v obchode so známymi sladkosťami.

Keď odtiaľ vyšla, spozorovala autá a ochrankárov, ktorí sa zrazu vyrojili pri vstupe do tej istej predajne. Spolu so zvedavými okoloidúcimi si počkala, aby videla, pre koho je všetok ten rozruch. Na jej prekvapenie z auta vystúpila kolumbijská speváčka Shakira so svojimi rozkošnými synmi.

Monika všetko zachytila na videách, ktoré poslala redakcii Koktejl.sk. Kroky speváčky neskôr smerovali do budovy Radio City Music Hall, kde prebieha šou moderátora Jimmyho Fallona - The Tonight Show. Shakira v nej vystúpila ako hudobný hosť.

Búrlivý rozchod Shakiry a Piquého

Kolumbijská speváčka Shakira a jej expartner, španielsky futbalista Gerard Piqué, sa po rozchode pre mladšiu ženu dohodli na opatrovníctve svojich dvoch detí. Shakira (45) sa plánuje presťahovať do amerického mesta Miami aj s ich dvoma synmi, pričom Piqué (35) ich bude mať každý mesiac na desať dní a počas školských prázdnin. "Nie je to tak, že jeden vyhral a druhý prehral - ak niekto vyhral, sú to deti," uviedol Piquého právnik po ukončení rokovaní o opatrovníctve, ktoré trvali niekoľko mesiacov.

Máte zaujímavý tip? Pošlite nám ho na tip@koktejl.sk

Pár má dvoch synov - Milana (9) a Saschu (7). "Podpísali sme dohodu, ktorá zaručuje blaho našich detí a ktorá bude ratifikovaná na súde," uviedol Shakirin zástupca v správe, ktorú spoločne podpísali speváčka a Piqué.

Shakira Ripoll a Piqué oznámili svoj vzťah v roku 2011, ale k sobášu nedošlo. Zoznámili sa počas nakrúcania videoklipu k jej piesni "Waka Waka" - oficiálnej hymne majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2010. Pár, ktorý roky žil na predmestí Barcelony, oznámil svoj rozchod v júni.