29. mar. 2023 o 11:00
krsk, Koktejl

Twiinska zverejnila FOTO s tehotenským bruškom: Odkaz s Kolárovským!

placeholder
Veronika Nízlová a Matúš Kolárovský pokrstili dcérku Neu.
Zdroj: instagram/veronikatwiins

Sú si bližší ako kedykoľvek predtým.

Celebrity
29. mar. 2023 o 11:00
Twiinska zverejnila FOTO s tehotenským bruškom: Odkaz s Kolárovským!

Sú si bližší ako kedykoľvek predtým.

Herec a spevák Matúš Kolárovský sa pred mesiacmi priznal k otcovstvu maličkej Ney, ktorú má so speváčkou Veronikou Nízlovou. S Twiinskou a jej rodinou sa napokon zblížili oveľa viac, než ľudia čakali.

Kolárovský si obľúbil aj Danielinu dcéru Lindu, ktorá naňho nedá dopustiť. Mnohých fanúšikov preto už neprekvapujú jeho časté videá a fotky s deťmi speváčok. "Kráľ a jeho princezná," napísala Veronika napríklad k najnovšej roztomilej fotke Kolárovského s Neou.

Zverejnila aj koláž, ktorá okamžite upútala pozornosť. Je na nej počas tehotenstva a hneď vedľa stojí Matúš, ktorý sa tiež drží za brucho. "Baby loading. 2021 vs. 2023," napísala k záberom na sociálnej sieti.

Budúcnosť dcérky

Na otázku o dcérkinej budúcnosti Kolárovský pred časom odpovedal s neochvejnou istotou. Pri jednej veci však ukázal citlivú otcovskú stránku. V rozhovore s TV Markíza padla otázka, že ak by chcela byť Nea v budúcnosti speváčka, modelka alebo herečka, ako by vlastne reagoval? Hoci najskôr začal s tým, že celá vec nestojí len na ňom, ale budú mať do toho čo povedať Veronika a Nea, napokon priznal, že by len tak neschválil hocičo!

"Modeling by som jej asi zakázal. Ten chalanský modeling je pohodička oproti babskému modelingu. Ten babský modeling je taký trošku drsný a keď by ho chcela naozaj robiť... Neviem si to predstaviť, že by som ju pustil niekam do Ameriky. Fakt si to neviem predstaviť, až mi z toho príde zle," priznal mladý otecko.