28. mar. 2023 o 11:00
krsk, Koktejl

Plačková prezradila cenu jednej kávy v Dubaji: Pri tej sume sa vám pretočia panenky!

placeholder
Plačková zobrala Dionka opäť do Dubaja.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Známa podnikateľka a influencerka odkryla drsnú realitu.

Celebrity
28. mar. 2023 o 11:00
Plačková prezradila cenu jednej kávy v Dubaji: Pri tej sume sa vám pretočia panenky!

Známa podnikateľka a influencerka odkryla drsnú realitu.

Zuzana Strausz Plačková (31) opäť dovolenkuje aj s rodinou v Dubaji. Trávi tam toľko času, že často ani nepočíta svoje výdavky za bežné pitie či pokrmy. O to viac ju zarazilo, keď si všimla, koľko ju denne stojí kávové kapučíno. Ak si myslíte, že ide o pár eur, ste na omyle.

"Popravde, nikdy som si nevšímala cenu kávy v Dubaji. Že koľko stojí v kaviarni káva. A ja som si všimla, že kapučíno, ktorých vypijem proste denne aj 5, niekedy aj viac, stojí 80 dirhamov, čo je 20 eur a viac. Takže ja denne prepijem 100 eur len na kapučíne. Ja si tu musím kúpiť nejaký riadny kávovar, ktorý mi bude robiť kapučína," uviedla zarazená Plačková s tým, že by si tam mala otvoriť kaviareň aj ona, lebo je to totálny biznis.

Zastávka Dubaj

Dubaj je obľúbenou dovolenkou i investičnou destináciou Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného Strausza (34). V týchto dňoch si Zuzana aj so synom Dionkom a svojimi najbližšími užíva znova luxus v slnečnej exotike. Všetci bývajú spolu v obrovskom apartmáne, o akom môže väčšina Slovákov iba snívať.

O Zuzane je známe, že sa miluje obklopovať prepychom. Ľudí nedávno škrelo, či týmto luxusom zahŕňa aj svojich kamarátov, alebo si dovolenku platia sami. Na Instagrame sa dozvedeli, ako to je. "Samozrejme, že všetci za seba. To, že sme kamaráti je pekné, ale prečo by nám mala platiť?" nerozumel tomuto zmýšľaniu Plačkovej kamarát Denis. Ako kamaráti za seba niekedy zaplatia, avšak v Dubaji si všetko cvakajú a nikoho nevyužívajú.