18. mar. 2023 o 10:00
žani, Koktejl

Daniela Peštová to odhalila pred všetkými: Pravda o manželstve s Haberom!

placeholder
Pavol Habera a Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/Pavol Habera

Prelomila mlčanie!

Celebrity
18. mar. 2023 o 10:00
Daniela Peštová to odhalila pred všetkými: Pravda o manželstve s Haberom!

Prelomila mlčanie!

Fanúšikovia už roky obdivujú vzťah českej topmodelky Daniely Peštovej (52) a slovenského speváka Paľa Haberu (60). Obaja majú úspešnú kariéru a založili aj spoločnú rodinu. V roku 2002 sa im narodila dcéra Ella Joy Anna a v roku 2009 syn Paul Henry. Všetci si však kladú otázku, či sú manželia.

Mnohým udreli do očí dva prstienky, ktoré občas nosí kráska a hneď sa začalo špekulovať o tajnej svadbe páru. Ako však sama Daniela povedala, v tejto téme sa so spevákom zhodli. "Už raz som bola vydatá a Paľo bol tiež ženatý. Až po prvej svadbe som zistila, že mi koncept manželstva úplne nevyhovuje. Vždy som síce chcela byť vydatá, bola som naučená správať sa podľa určitého vzorca. Po rokoch som zistila, že mi tento formát nevyhovuje," prezradila topmodelka pre časopis Story.

Ich harmonický vzťah už smeroval k zásadnej otázke, ktorú Habera napokon zrejme nevyslovil. "Paľo ma chcel požiadať o ruku, ale keď na to pozeráme dnes, myslím, že i on by nasledoval nejaké vzorce, ktoré už máme naučené. Nejde o to, že by som ho odmietla, to rozhodne nie. Myslím však, že to obaja cítime rovnako. Vo vzťahu sme dvaja a je to niečo, v čom sa absolútne zhodneme," dodala s tým, že podobne sa zhodujú aj v tom, že nechodia tancovať na plesy.

Každého tiež zaujíma, aký má dvojica recept na fungujúce spolužitie. "Láska je určite silný základ, ale ak sa na vzťahu nijako nepracuje, vzájomne sa nekomunikuje, nikdy to nemôže fungovať," poradila Daniela.