11. feb. 2024 o 12:59
vmr, Katarína Knochová, Koktejl

Dojatý Rytmus po koncerte Kontrafaktu, silné slová pred kamerou: Vy ste ma zachránili!

Skupina Kontrafakt odpálila ďalšiu veľkú šou.

Celebrity
11. feb. 2024 o 12:59
Dojatý Rytmus po koncerte Kontrafaktu, silné slová pred kamerou: Vy ste ma zachránili!

Skupina Kontrafakt odpálila ďalšiu veľkú šou.

Po úspechu megakoncertu v Prahe zamieril Kontrafakt s najväčšou halovou šou na Slovensko. Fanúšikovia sa konečne dočkali 9. februára 2024. Šou prebehla na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a na tejto akcii sa to len tak hemžilo známymi tvárami zo slovenského šoubiznisu.

Na koncerte s Egom a Rytmusom vystúpila aj speváčka Tina, šou si prišla s Rytmusovou manželkou Jasminou Alagič vychutnať aj Zuzana Strausz Plačková. Jej manžela Reného zachytil fotograf Koktejlu zabávať sa v dave. Koncert si prišli užiť aj speváčka Sima, dievčatá z Ruže pre nevestu Bejba a Tereza a ukázala sa aj speváčka Patrícia Vitteková s dcérami. Ako to vyzeralo na veľkolepej šou? Pozrite si zábery v našej fotogalérii.

Silný odkaz fanúšikom

Hiphopová legenda Kontrafakt v piatok vystúpila v bratislavskej Tipos Aréne a fanúšikovia sú nadšení z nezabudnuteľného zážitku, ktorý im skupina Kontrafakt poskytla. Večer bol naplnený energiou a emóciami, keď trio Ego, Rytmus a Anys rozozneli štadión svojimi najväčšími hitmi a ohromujúcou šou. Obrovská scéna v aréne Ondreja Nepelu poskytla ideálny priestor pre impozantné vizuálne efekty a zvukové zážitky, ktoré si fanúšikovia budú veľmi dlho pamätať.

Koncert Kontrafaktu v aréne Ondreja Nepelu potvrdil, že skupina je stále silnou silou na hudobnej scéne, a že má stále veľký vplyv na fanúšikov po celom Slovensku. Celá scéna bratislavskej šou bola nevídaných rozmerov, vrátane veľkej LED steny, vznášajúcej sa zemegule nad publikom, ohromné množstvo pyrotechniky a svetelnej šou.

Kontrafakt je kultová hiphopová skupina založená v roku 2001 na Slovensku. Má za sebou stovky odohraných koncertov po celom svete a päť radových albumov. Po niekoľkoročnej koncertnej odmlke sa táto legendárna trojica v minulom roku vrátila a predviedla jednu z najväčších hudobných šou v dejinách pražskej O2 arény.

Patrik Rytmus Vrbovský neskrýval po koncerte nadšenie. „Ja to milujem, to je môj únik z reality, extrémna droga šťastia. Cítiš sa extrémne nabitý šťastím“ prezradil v rozhovore pre Koktejl.sk.

"Je to klasika, vydreté, my sa neuspokojíme s priemerom," priznal Rytmus, pre ktorého je najdôležitejšou usmiata tvár fanúšika. Ktorý koncert bol podľa neho lepší? Pražská O2 Arena alebo Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave? Raper už zabrdol aj do filmového priemyslu a fanúšikom odkázal, že chce zájsť ešte ďalej. Na čo sa majú pripraviť a aké emotívne slová im venoval? Dozviete sa vo videu vyššie.