12. júl. 2023 o 19:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Andrea Verešová verejne ukázala holý zadok: Pikantný záber z dovolenky!

placeholder
Andrea Verešová
Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial

Verešová predvádza svoje telo, kde sa len dá.

Domáce promi
12. júl. 2023 o 19:00
Andrea Verešová verejne ukázala holý zadok: Pikantný záber z dovolenky!

Verešová predvádza svoje telo, kde sa len dá.

Modelka Andrea Verešová je známa tým, že si potrpí na tom, ako vyzerá a za každých okolností sa snaží vyzerať dokonalo. Fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne ohuruje zábermi z luxusných dovoleniek, na ktorých sa, pochopiteľne, pochváli svojím sexy telom. Po nedávnej dovolenke zverejnila poriadne pikantný záber, ktorý niektorým vyrazil dych.

Vyzerá to tak, že modelkino telo nemá žiadnu chybičku. Verešová tentokrát ukázala svoj zadok, ktorý prekrývali iba úsporné bikiny. Sexy modelka sa na šteklivej fotografii vyhrieva na slnku pri mori a evidentne si takto strávený čas poriadne užíva. Netrvalo dlho a fanúšikovia jej dokonalé pozadie vychválili najviac, ako sa len dalo.

"Som síce žena, ale wau. Keď si predstavím, koľko vás taká postava stojí driny, odriekania a cvičenia. Klobúk dole," napísala jej pod fotku obdivovateľka. K pikantnému záberu sa vyjadrila aj influencerka Nela Slováková, ktorá sa, podobne ako Verešová, rada predvádza a svoje pozadie na Instagrame ukazuje s maximálnou hrdosťou. "Panebože," odkázala modelke Nela. Sexy záber Verešovej zadku si môžete pozrieť v galérii.