28. máj. 2023 o 05:00
krsk, Koktejl

Obrovská hanba Gáboríka na svadbe: Aha, čo spravil neveste! VIDEO je hitom

placeholder
Manželia Gáboríkovci v 9. kole tanečnej šou.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Bývalý hokejista si zavaril.

Celebrity
28. máj. 2023 o 05:00
Obrovská hanba Gáboríka na svadbe: Aha, čo spravil neveste! VIDEO je hitom

Bývalý hokejista si zavaril.

Tak toto by mnohé nevesty nepredýchali! Kým sa manželka Mariána Gáboríka (41) Ivana Gáboríková (36) v týchto dňoch zotavovala z choroby, Marián si vyrazil na svadbu. Ivana pri sa chorobe izoluje od detí aj manžela. "Ide sa svadbovať," napísal Marián pri príbehu na sociálnej sieti. Vtedy ešte netušil, aký trapas vyrobí...

Nadšený svadobčan natáčal mladomanželov vychádzajúcich z kostola, keď sa zrazu krásna blond nevesta v čipkovaných šatách zastavila a hlavu jej potiahlo dozadu. "Majko, klasika," zakričal po vyhodnotení situácie a za smiechu hostí ženích. Bývalý slovenský športovec jej totiž pri zanietenom natáčaní skočil na dlhý závoj.

"Ospravedlňujem sa, Veronika, že som ti pristúpil závoj," napísal k videu na Instagrame zahanbený Gáborík. Video sa okamžite stalo hitom a pobavilo množstvo Mariánových fanúšikov.

Gáboríkovci v Let's Dance

Manželia Gáboríkovci sa v 8. sérii Let's Dance pretancovali až do deviateho kola. Športovec v dokrútkach povzbudzoval páry, nech určite skúsia spoločný tanec. "Tanec je prítomný skoro pri všetkých situáciách. Sme do toho zažratí, naozaj, to Let's Dance nás vcuclo. Najviac by som chcel inšpirovať manželské páry, aby vyskúšali ísť si spolu zatancovať. Je to veľká sranda, lebo sa aj zasmejete, aj niečo naučíte," uviedol Marián.