23. apr. 2024 o 04:30
Famous.cz, Koktejl

Drsné rozhodnutie kráľa Karola III.: Princ Harry sa mal doslova zblázniť!

placeholder
Princ Harry.
Zdroj: TASR/AP

Naznačil, že to pre neho bola rana.

Zahraničné promi
23. apr. 2024 o 04:30
Drsné rozhodnutie kráľa Karola III.: Princ Harry sa mal doslova zblázniť!

Naznačil, že to pre neho bola rana.

Po oznámení, že sa spolu s rodinou musí vysťahovať z Frogmore Cottage na Windsorskom zámku, sa princ Harry rozzúril a plakal zároveň. Ukázalo sa to tento víkend po tom, ako princ sám napísal o vysťahovaní vo svojich memoároch Spare. Naznačil, že to pre neho bola rana. Kráľovský komentátor Tom Quinn však cez víkend bez okolkov povedal, že Harry sa doslova zbláznil.

Harry dostal do užívania Frogmore Cottage od svojej starej mamy kráľovnej Alžbety II. v deň svojej svadby s Meghan Markle. Keď však kráľovná zomrela, jej syn a nový kráľ Karol III. rozhodol, že Harry nie je pracujúcim členom rodiny, žije v USA, a preto nemá nárok na vlastný dom vo Windsore.

„Harry bol úplne rozzúrený a v slzách z toho, že ho vysťahovali z Frogmore, mal pocit, že jeho otec na to nemá právo a že je to čisto pomstychtivé. Kedykoľvek sa Karol vyjadrí správne, Harrymu to pripadá nespravodlivé, pretože je presvedčený, že aj po tom všetkom, čo urobil, by mal vždy dostať to, čo chce, či už je to bezpečnosť platená britskými daňovými poplatníkmi alebo luxusný dom v Spojenom kráľovstve,“ povedal Tom Quinn v rozhovore pre The Mirror.

Harry a Meghan museli opustiť Frogmore Cottage v júli minulého roka. „Milovali sme to miesto. Od prvej minúty. Mali sme pocit, že sme si ho predurčili na to, aby sme tam žili. Nemohli sme sa dočkať, kedy sa ráno zobudíme, pôjdeme na dlhú prechádzku do záhrad a skontrolujeme labute. Najmä nevrlý Steve. Spoznali sme kráľovniných záhradníkov, naučili sme sa ich mená a názvy všetkých kvetov,“ napísal.