28. mar. 2023 o 09:30
vmr, Koktejl

Bizarný výstup Jany Kovalčíkovej o svojom mužovi: Ošmekol ma o všetko, ja som plakala!

placeholder
Jana Kovalčíková.
Zdroj: TASR - Dano Veselský

Padli silné slová.

Celebrity
28. mar. 2023 o 09:30
Bizarný výstup Jany Kovalčíkovej o svojom mužovi: Ošmekol ma o všetko, ja som plakala!

Padli silné slová.

V podcaste Mimóza portálu aktuality.sk bolo opäť veselo. V ďalšej epizóde bola hostkou Jany Kovalčíkovej a Lenky Libjakovej moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. O najbizarnejší výstup sa však teraz postarala práve moderátorka a hviezda Let's Dance.

Jana Kovalčíková na plné ústa povedala, ako to funguje u nich doma a akú bizarnú situáciu so svojím manželom zažila počas pandémie. V ich domácnosti narobila rozruch na pohľad obyčajná spoločenská hra.

"Tak ja vám teraz čosi poviem. My máme s mojím mužom doma zákaz hrať Dostihy a sázky. Lebo keď bol ten covid a my sme boli doma, tak sme si objednali tie spoločenské hry. A on, že objednajme si aj Dostihy a sázky. Objednali sme si a skončilo to tak, že on sa zbláznil. Môj manžel sa absolútne zbláznil. Stal sa z neho šialenec a psychopat. Ošmekol ma o všetko, ja som plakala. A on sa mi smial do tváre, pritom si ma točil, následne telefonoval svojím rodičom, kde sa ďalej hystericky smial a ja som plakala a skončilo to tým, že im celé to video poslal," povedala s humorom obľúbená herečka.

Nasledovala však aj druhá fáza. "Ja som si povedala, že dosť. Proste musíme to dohrať, že ešte. Skončilo to ešte horšie. Vyhodila som tú hru a povedala som, že s týmto psychopatom nebudem ja už tieto Dostihy a sázky. On šialene kupoval, on ma obkľúčil, ja som bola zúfalá celá som sa triasla," dodala Kovalčíková, pričom rozosmiala Jasminu aj kolegyňu Lenku.

Jasmina Alagič sa však zžila so správaním Janinho manžela a na diaľku mu poslala úsmevný odkaz. "Dones mi ho na jeden večer, takého psychopata potrebujem. Lebo každý to berie jak ty. Že sa nehrá o nič a že je to len hra a to je tá najväčšia chyba. Ja ťa pozdravujem, rozumiem ti a jediný šialenec je tvoja žena," zahlásila Kovalčíkovej mužovi so smiechom manželka Rytmusa.

Celú časť podcastu Mimóza si môžete pozrieť a vypočuť TU.