09. jún. 2023 o 12:00
krsk, Koktejl

Chorvátsko zaplavili drzí turisti, blysli sa aj Slováci: Výkaly a sex pri mori!

placeholder
Ostrov Hvar sa stal centom výtržností (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Domácim už dochádza trpezlivosť.

Zahraničné správy
09. jún. 2023 o 12:00
Chorvátsko zaplavili drzí turisti, blysli sa aj Slováci: Výkaly a sex pri mori!

Domácim už dochádza trpezlivosť.

Dovolenková sezóna ešte ani poriadne nezačala a už musia v Chorvátsku trpieť vyčíňanie turistov, ktorí sa nevedia vpratať do kože. Ako informuje portál Slobodna Dalmacija, na ostrove Hvar domácich znechutilo a poriadne rozzúrilo správanie turistu, ktorý si uprostred námestia stiahol nohavice a vykonal tam veľkú potrebu. A to pred očami nejedného svedka. Na internete má kolovať aj video dvoch turistiek, ktoré súložia pri mori.

Nedávno obleteli sociálne siete aj fotky polonahého páru na trávniku v mestskom parku. "Mestská polícia neobdržala oznámenie týkajúce sa tejto udalosti. Inak by mohla také jednanie na verejnom mieste sankcionovať. Páchateľov ľudia vyzvali, aby sa vhodne obliekli, čo aj urobili," uviedol starosta Rikard Novak.

Útok Slovákov

Víkend na Hvare mal poznačiť útok troch Slovákov, ktorí mali kúsok od ostrova vystrájať na motorovom člne, píše index.hr. Uvidel ich však muž, ktorý im ho prenajímal a vyzval ich, aby ho vrátili. Zareagovali tak, že mali 56-ročného muža zbiť. Zavarili si aj u privolanej polície. 29-ročný Slovák jedného z policajtov podľa informácií webu odstrčil tak silno, že spadol. Potom mal do policajtov kopať. Zvyšní turisti, 25-ročná žena a 34-ročný muž mali mužov zákona urážať a kričať na nich.