13. feb. 2024 o 10:00
žani, Koktejl

Zo superstaristu Roba Miklu je nový človek: Na FOTO ho ani nespoznáte

placeholder
Róbert Mikla počas súťaže Slovensko hľadá SuperStar.
Zdroj: TASR - Zuzana Čižmáriková

Zmenil sa na nepoznanie.

Domáce promi
13. feb. 2024 o 10:00
Zo superstaristu Roba Miklu je nový človek: Na FOTO ho ani nespoznáte

Zmenil sa na nepoznanie.

Robo Mikla (42) sa zviditeľnil v prvej sérii šou Slovensko hľadá SuperStar. Patril medzi najkontroverznejších spevákov a zo súťaže dokonca dobrovoľne odstúpil. V mladosti si prešiel rôznymi turbulentnými obdobiami, pod ktoré sa podpisoval najmä alkohol. Na dlhú dobu zmizol do USA, avšak už niekoľko rokov žije na Slovensku. V roku 2016 sa pochválil, že spoza veľkej mláky sa vrátil čistý, v tom čase vraj abstinoval už 4 roky.

"Po dlhej dobe som stretol ľudí, ktorí sa zasekli v dobe a bol som sklamaný, ale aj ľudí, ktorí boli odrazu úplne noví, krásni, iní. Stretol som mužov, ktorí zmúdreli aj ženy, ktoré opekneli… Bol to nový začiatok. Mnohí z tých, čo si ma predtým pamätali ako zúfalú opitú trosku, pomaly začali registrovať, že sa dá so mnou rozprávať a dokonca sa na mňa dá aj spoľahnúť. Niektorí mi odpustili, niektorí nie," porozprával pre dnes24.sk a dodal, že alkohol narobí bordel.

Aj keď jeho hviezda vyhasla, hudbe sa venovať neprestal. Od SuperStar uplynulo už takmer 20 rokov, počas ktorých sa Robo zmenil na nepoznanie. Na sociálne siete pridáva svoje selfie len sporadicky. Spoločnou fotkou s Miklom sa však cez víkend pochválil hokejista Rastislav Gašpar. Pozrieť si ju môžete v galérii.