09. jún. 2023 o 05:00
žani, Koktejl

Fanúšikovia markizáckeho seriálu v napätí: KONIEC Tomáša Maštalíra?! Televízia reaguje

placeholder
Tomáš Maštalír v Dunaj, k vašim službám.
Zdroj: TV Markíza

Diváci sa už teraz nevedia dočkať pokračovania seriálu Dunaj, k vašim službám.

Celebrity
09. jún. 2023 o 05:00
Fanúšikovia markizáckeho seriálu v napätí: KONIEC Tomáša Maštalíra?! Televízia reaguje

Diváci sa už teraz nevedia dočkať pokračovania seriálu Dunaj, k vašim službám.

Dobový projekt, ktorý sa odohráva v čase vzniku Slovenského štátu, si okamžite získal obrovské množstvo fanúšikov. Chvália si prepracované kostýmy a účesy, dej i herecké obsadenie. Tvorcovia sa rozhodli pre esá vo svojom odbore, ale aj nové herecké talenty. Hlavné postavy si zahrali napríklad Emil Horváth ml., Zdena Studenková, Ján Koleník, Kristína Svarinská, Monika Hilmerová či Tomáš Maštalír.

Okolo posledného menovaného herca sa v poslednej dobe vynárajú otázky, či v seriáli vôbec bude pokračovať. Obrátili sme sa preto priamo na televíziu. "Obľúbený herec Tomáš Maštalír aktuálne pre TV Markíza natáča 5. sériu úspešného seriálu Pán profesor, ktorá sa na obrazovky dostane už túto jeseň. Objaví sa tiež v pokračovaní komediálneho krimiseriálu Výnimočná Nikol, ako aj vo viacerých pripravovaných Voyo Origináloch. Dejové línie jesenných epizód seriálu Dunaj, k vašim službám sa momentálne ešte iba kreujú, ďalší osud postavy Leopolda Kučeru je tak otvorený. O všetkých novinkách budeme divákov včas informovať,“ napísal nám PR manažér Lukáš Kočišek.

Diváci majú obavy aj o pokračovanie príbehu predavačky Evy, ktorú hrá Petra Dubayová. Viac svetla nepriniesol ani instagramový príspevok mladej herečky. "Eva vám ďakuje za to, že ste si pozreli jej príbeh, že ste ju prijali so všetkými jej chybami, slabosťami, ale aj všetkou jej láskou a snami. A ja ďakujem všetkým, vďaka ktorým som Evu mohla stvoriť a kvôli ktorým bola moja práca radosťou a nádhernou skúsenosťou," vyznala sa Petra.

Štáb a herci nezaháľajú a už pracujú na nových častiach nesmierne populárneho projektu. Dôkazom je aj spoločná fotka, ktorú zverejnil Ján Koleník. "V utorok nevysielame, v utorok točíme," napísal k záberu, ktorí hovorí za všetko. Nájdete ho vo fotogalérii.