03. jún. 2023 o 15:00
žani, Koktejl

Hviezda seriálu Dunaj o milostných scénach so Svarinskou: Prekvapivé vyhlásenie!

placeholder
Marek Rozkoš a Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdroj: TV Markíza

Takéto slová počuť len zriedka.

Celebrity
03. jún. 2023 o 15:00
Hviezda seriálu Dunaj o milostných scénach so Svarinskou: Prekvapivé vyhlásenie!

Takéto slová počuť len zriedka.

I keď milostné scény pôsobia na obrazovkách veľmi vášnivo a dôveryhodne, je za tým sebazaprenie a umenie hercov. Fanúšikovia sa z nejedného rozhovoru dozvedeli, že si natáčanie týchto častí filmov a seriálov vôbec neužívajú a nie je to ani nič príjemné. Dobre sa na to nepozerá ani polovičkám hercov a herečiek.

Častým otázkam o tejto téme čelí aj Marek Rozkoš, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Dunaj, k vašim službám. "Sem-tam, keď sa mi podarí byť večer doma, keď to ide v telke a príde na takúto scénu, tak manželka sa ma pýta, samozrejme s odľahčením, že: Marinko, mám dopozerať? Mám to dopozerať? Hovorím, že...Kati, čo ti poviem," prezradil v rozhovore pre web markiza.sk.

Jeho postava Petra Kučeru bojuje o srdce predavačky Kláry, ktorú stvárňuje Kristína Svarinská. Ani hereckej dvojici sa nevyhli dôverné scény. Marek ich nakrúcanie neopísal tak negatívne, ako väčšina jeho kolegov a kolegýň. "Točí sa mi to perfektne kvôli tomu, že Kristína je vynikajúci profesionál a obaja vieme, že je to v rámci našej práce. A obaja sa s tým nestretávame prvýkrát, čiže vieme to nejakým spôsobom odselektovať tak, aby sme sa obaja v tej danej situácii cítili komfortne," prekvapil Marek.

Herec prežíva v súkromí radostné obdobie. Šťastie našiel po boku divadelnej herečky Kataríny, s ktorou v roku 2017 vstúpili do manželského zväzku. Dvojica sa raduje z dcérky a ich rodinka sa onedlho rozrastie o ďalšie bábätko. Gratulujeme!