24. apr. 2024 o 05:30
jž, Koktejl

Plačková v luxusných šatách všetkým vyrazila dych: Odkaz Jánovi Koleníkovi?!

placeholder
Zuzana Strausz Plačková by si kľudne zahrala sestru Jána Koleníka v seriáli.
Zdroj: Instagram/queen.plackova, Instagram/jan_kolenik

Upozornila ju na to sledovateľka na sociálnej sieti.

Domáce promi
24. apr. 2024 o 05:30
Plačková v luxusných šatách všetkým vyrazila dych: Odkaz Jánovi Koleníkovi?!

Upozornila ju na to sledovateľka na sociálnej sieti.

Influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková (32) na sociálnych sieťach pravidelne ukazuje svoje sledovateľom jej bežný deň. Hoci si mnohí predstavia, že celé dni len presedí doma alebo na káve, opak je pravdou. Jej sledovatelia vedia, že väčšinu dňa trávi vybavovaním vecí ohľadom jej firiem a v aute, odkiaľ sa pravidelne prihovára.

Práca jej dá niekedy poriadne zabrať a po dlhom dni sa zvykne odreagovať sledovaním rôznych filmov a seriálov. Pravidelne zvykne pozerať aj obľúbený slovenský seriál Dunaj, k vašim službám. V týchto dňoch v hlavnom meste prebiehajú Bratislavské módne dni (BMD), na ktorých sa predviedla aj Zuzana.

Tento rok vykročila na prehliadkové mólo v nádhernej bielej róbe z peria. Spodok tvorila priehľadná látka, ktorá šatám dodala sexi nádych a nechala vyniknúť Plačkovej dlhé nohy. Model sa štýlovo veľmi šatám, ktoré nosí jedna z postáv v seriáli Dunaj, k vašim službám. Všimla si to aj jedna z Plačkovej sledovateliek. "Čisto by si sa hodila do Dunaja ako Valterova žena, pani Klausová," napísala jej.

V seriáli stvárňuje postavu drsného príslušníka SS Waltera Klausa Ján Koleník a jeho ženu Helgu Klausovú hrá herečka Jana Majeská. Podobnosť medzi ich šatami si môžete pozrieť v galérii. Zuzana si to hneď vedela predstaviť. "Keby mal sestru, tak sa hlásim," zamyslela sa.